30 Nisan 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 1 12.5%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 2 25.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kızım Nerede (ATV)

• Survivor (Show)

• İzmir Çetesi (Star)

Oy: 4 50.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• 2.Antalya TV Ödülleri (TNT)

Oy: 3 37.5%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
İzmir Çetesi 1 reyting kaybetmiş, 3 sıra düşmüş. AB' de ise 7 sıra düşmüş. Dizi şu ana kadarki en düşük reytingini almış. Merve Sevi' nin katıldığı bölümde tam tersi bir etki bekliyordum. Tebrikler Star, bu haftada Dürüye' nin Güğümleri, Papatyam, Küçük Sırlar, İzmir Çetesi, kısaca bütün dizileriniz büyük reyting kaybı yaşadı.
Yahşi Cazibe 0.5 reyting kaybıyla tarihindeki en düşük reytingi almış. Son 10 haftadır sürekli düşüyor.
Lale Devri 3 haftadır kaybettiği reytingleri toplamış ve çok iyi bir sonuç almış. Eski reytinglerinin yarısının da altına düşmüş.
Akasya Durağı yükselmiş.
Kavak Yelleri bu kadar saçmalığa rağmen 9. olmuş.
Kızım Nerede ödüllerden etkilenmemiş, reytingini koruyarak 6. olmuş.

Son düzenleme:
Burada Aksaya Durağını Seven Birisi Var Mı Var İse Neden İzlediğini Söylermirsin her hafta aynı konu totali nasıl bu kadar yüksek geliyor anlamak mümkün değil

Yahşi cazibe fırtınası pek fazla uzun sürmedi anlaşılan.

Tüm Komedi Dizileri Hep Böyle Türk Malı Da Böyledi Sonra Böyle Düştü Ve Dibe Vurdu Umarım Yahşi Cazibe De Öle Olmaz Admin Gani Müjde İle İleteşim Kurmak İçin Nereden Bulabilirim Bir Öneri İletmek İstiyorum

Burada Aksaya Durağını Seven Birisi Var Mı Var İse Neden İzlediğini Söylermirsin her hafta aynı konu totali nasıl bu kadar yüksek geliyor anlamak mümkün değil
İtiraf ediyorum, ilk sezonunu kaçırmadan izliyordum
Özellikle Melek Baykal ve Levent Ülgen çok sevdiğim oyuncular çünkü.
Bence o zaman gayet iyi bir diziydi. Her ne kadar saçmalıklar olsa da karakterler iyiydi ve eğlendiriyordu.

Ama şu an geldiği durum gerçekten kötü. Çünkü senaryo kendini hep tekrar ediyor. Yine de aldığı bu ratingleri Levent Ülgen, Cezmi Baskın gibi usta oyunculara bağlıyorum. Çünkü gerçekten iyi oyunculuk sergiliyorlar.

Yahşi Cazibe özetsiz yayınlanacaktı. Ama özetli yayınlanmış.
İzmir Çetesi düşecek demiştim.
Bence millet izleyecek bir şey bulamıyor o nedenle Akasya Durağı'nı izliyor.

Twitter sayfası:
Twitter

Twitter'a üye olarak mesaj atabilirsin.

Bende Senin Gibi Hiç Kaçılmadan İzliyordum O Da Halederiz Kadir Rolüyle En Son Babalr Duyardan İzlediğim İçin İzledim Ve 1.Sezon Kaçılmadım 2.Sezonda Öle Ama Artık Bıktırdı İzlemiyorum

Twitter sayfası:
Twitter

Twitter'a üye olarak mesaj atabilirsin.

Twitter Sosyal Paylaşım Sİtesini Sevmiyorum Atv Ye O Kadar Mail Attım Hiçbirine Cevap Gelmedi
Atv Kadar Kötü Yöneten Kanal Yok Adamlarda Sabır Yok Ben Yapımcı Olsadım Hayatta Atv Ve Show İle Anlaşmazdım Diziyi İyi Getirecek İşler Yapmıyorlarda Hep Dizlerin Sonunu Getirmek İçin Elinden Geleni Yapıyorlar Örnek Hiç İzlemedim Ama Gönülçelen Cuma İyi Reytingler Alırken 23:00 Aldılar Diziyi Kızım Nerede 22:20 8 Civarı Reyting Alıyordu Saatinle Oynadılar Hiç İzlemediğim Herşey Rağmen Pazartesi Gayret İyi Reyting Alan Dizinin Sonu Geldi En İyi Kanal ilk 2 sıraya göre yani bana göre kanal d ve star dizlerini hiçbir zaman yarı yolda bırakmıyorlar onlara tebrikler

Dikkat ettim ve reklam olmasın bir sözlükte okudum. Dizinin ilk sezonunda ''Sinan'' karakterinin başına gelen şey ikinci sezon ''Osman'' karakterinin başına geliyor. Fakat bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Klasik Türk toplumunun izlediği diziler işte.

Yahşi Cazibe'ye gelince, komedi dizileri çoğu arkadaşımızın da dediği gibi pek tutmuyor. Bunlardan en uzun süre tutanı da Geniş Aile idi. Fakat o bile düşüşte. Yahşi Cazibe bu saatten sonra toparlanamaz ama bu rating'i korur belki.

Lale Devri'nin de bu kadar rating almasının sebebi entrikalı bir dizi olması. Fena dizi değil ama bir insanın başına da bu kadar çok şey gelmez ki!

En uzun dayanan komedi dizisi Avrupa Yakası'ydı. Onun da en büyük sebebi kadronun sürekli değişerek adeta farklı bir dizi haline gelmesiydi
Tabii Gülse Birsel'in güçlü kaleminin de etkisi büyük.

Yahşi Cazibe'nin bundan sonra fazla düşeceğini tahmin etmiyorum. Bu civarda devam edecektir. Hatta gelecek sezon olumlu değişiklikler yapılırsa yeniden 6-7 ratinglere çıkabilir. Ben Peker Açıkalın'ın geri dönebileceğini düşünüyorum. Eğer dönerse çok olumlu olur dizinin ratingleri için...

Lale Devri Sırf Serenay Sarıkaya İçin Birşey Demiyorum Pek Oda O Kadar Kaliteli Dizi Değil İyi Reyting Almasının Sebbei Yergök Aşk Dizisiinin İzleyiciden

Sinan Çalışkanoğlunun Oyunculuğunu Çok Beğendim Ama Onun Dizideki Eşi Şisman Kadın Var Adı Aklıma Gelmedi O nun Diziye Gelmesi Bile Saçma Olmuş İnşallah Dediğin Gibi 6-7 Reyting Alır Bu Gidişle Atv Gelecek Sezon Devam Ettirmez Diziyi Gani Müjdeye Öneri Kanal d Ye Geçsin Yahşi CaZİbe

Gani Müjde benim bildiğim kadarıyla eskiden çoğu dizisini Kanal D'de yapıyordu. Ruhsar gibi
Şimdi neden Kanal D veya Star'la hiç çalışmadığını bilmiyorum...
ATV, devam ettirir diziyi gelecek sezon. Zaten sözleşmesi imzalandı bile. Zaten ATV'nin hangi dizisi çok iyi ki Yahşi Cazibe'yi bitirsin

saçma sapan akasya durağı-komedi yönü zayıflayan yahşi cazibe-berbat bir senaryo kızım nerede-neredeyse 10. su düzenlenen sırf nihat doğan ve taner var diye izlenen survivor-başladığından bu yan en düşük reytingini alan izmir çetesi-bıktıran sözde gençlik dizisi kavak yelleri... böyle bir cumarteside ben tnt de yayınlanan ödül törenini izlemeyi tercih ettim... etmez olaydım demet tuncer denen kadın berbat sundu ve sesinin güzel olduğunu sanan bu kadın geceyi fiyaskoya çevirdi ... verilen ödüller demet tuncerden daha fiyaskoydu 3 dizi söylüyorum toplam ödül sayısı 1...
EZEL-fatmagül-geniş aile sadece ezel müziğiyle ödül aldı reytinlerde 10 haftadır düşen yahşi cazibe 7 dalda ödül aldı ondan daha sağlam komedi geniş aileye ödül yok....dram ezel yada fatmagül değil çoğu diziyi anketlaer bile koymamışlar en iyi yardımcı erkek oyuncu aras bulut iynemli yani mete önceki gece sarhoş görüntüleniyor ve ondan
daha iyi olan barış falay ödül almadı ya ulviye ödül vermeyen zihniyet... ufuk özkana ödül vermeyen zihniyet..YAZIK YAZIK...

İzmir Çetesi Akasya Durağı' nın yarısı kadar reyting almış ülkem insanından umudumu kestim artık.
Bu dizi nasıl düzelir, Merve Sevi bile diziye reyting kaybettirdi?

Bu bölümünü izlemedim İzmir Çetesi'nin ama geçen bölüm ölümcül bir hata yapıldı. Bence aşık Selami çok iyiydi

Bence 1-2 hafta özetsiz denenmeli yine olmazsa günü değiştirilmeli.

adminim izmir çetesi geniş aileden kötü mü birde favori üye olmak istiyorum

İzmir Çetesini Ben 1-2 Bölüm Baktım Gayret Güzel Bir Dizi Ama 2 Reyting Alan Dizi Yükselmesi İmkansız Gibi Benim Anlamadığım Star Tv En İyi Dizisi 5 Reyting Alıyor Bunun Sebebi Nedir?