30 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

vadinin son özette aldığı reyting 4.72 reklamda aldığı reytign 4.92 ahahaha
öldüm gülmekten ya bu kadar mı belli olur milletin dışarda olduğu reklamı geçmiş

vadi son haftaların en iyi bölümü hemen reytinglere yansımış ve çok süper gitmişiz karanın operasyonunda anlıkların 14-15 e vurmasını bekliyorum vadi bu hafta süper
tu tu tu teka o müzik neydi öyle

vadi dehşetül vahşet bi bölüm kalpten gitmessek iyidir

- - - Ekleme - - -

arkadaş kaç haftadır anlıkta 12 göremiyoruz bu ne ya 11.98 almışız

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 11.98
2) KANALD: 6.43
3) TRT1: 3.93
4) SHOW: 2.52
5) KANAL7: 1.55

Aslında üzülmeme çokta gerek yok hazirama kadar öbgzk'imleyim
ama haziranın son haftası çok düşük reyting alabilir
ve bi hafta nasıl dayanıcam öbgzk siz..!

Demekki reklamda artan bir Fatmagül değilmiş. Fatmagül artarken şike oluyor, Vadi reklamda artarken dehşetql vahşet oluyor. Objektifliğin gözlerimi yaşarttı.

Millet sürtüyo dışarlarda. Bi de eve girip özet mi izleyecekler?

Tu Tu Te Teka

tu tu tu teka
haha o nasıl müzik ya

Şahika'dan Yağmur'a tehdit oyunları..

12 almışız ilerleyen saatlerde daha da artar umarım bölüm güzel ilerliyor o son müzik neydi öyle başka yerden geliyor zannettim önce.

Demekki reklamda artan bir Fatmagül değilmiş. Fatmagül artarken şike oluyor, Vadi reklamda artarken dehşetql vahşet oluyor. Objektifliğin gözlerimi yaşarttı.

özet 4 alırken reklamın artması kadar doğal bişey olamaz fatmagülün yeni bölümken reytinglerinin arttığı tespit edildi
zaten siz de biliyosunuz durumu

vadi şimdi 12 aldı ve reklama girdi eğer reklamda 15 alırsa şikenin babasını yapmış derim mesela
ama 4 almış zaten eve gelen tv kanalı açmış bu kadar basit

- - - Ekleme - - -

12 almışız ilerleyen saatlerde daha da artar umarım bölüm güzel ilerliyor o son müzik neydi öyle başka yerden geliyor zannettim önce.

aynen aga bende etrafa baktım noluyo diye sonra vadiden çıktığını anladım tu tu tu teka

Ne laka yahu? Ha özet ha yeni bölüm. İkisi de zaman geçtikçe artan bi şey.

Bakalım Popstar'da bu akşam neler yaşanacak..

İntikamın renk ayarı değişti 😕 Sanki daha iyi oldu 😕