xBUGRAx
Süper Emekli
21:30 - 21:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 11.98 2) KANALD: 6.43 3) TRT1: 3.93 4) SHOW: 2.52 5) KANAL7: 1.55
vadinin son özette aldığı reyting 4.72 reklamda aldığı reytign 4.92 ahahahaöldüm gülmekten ya bu kadar mı belli olur milletin dışarda olduğu reklamı geçmiş
vadi son haftaların en iyi bölümü hemen reytinglere yansımış ve çok süper gitmişiz karanın operasyonunda anlıkların 14-15 e vurmasını bekliyorum vadi bu hafta süper
tu tu tu teka o müzik neydi öyle
vadi dehşetül vahşet bi bölüm kalpten gitmessek iyidir
- - - Ekleme - - -
arkadaş kaç haftadır anlıkta 12 göremiyoruz bu ne ya 11.98 almışız
vadinin son özette aldığı reyting 4.72 reklamda aldığı reytign 4.92 ahahahaöldüm gülmekten ya bu kadar mı belli olur milletin dışarda olduğu reklamı geçmiş
vadi son haftaların en iyi bölümü hemen reytinglere yansımış ve çok süper gitmişiz karanın operasyonunda anlıkların 14-15 e vurmasını bekliyorum vadi bu hafta süper
tu tu tu teka o müzik neydi öyle
vadi dehşetül vahşet bi bölüm kalpten gitmessek iyidir
- - - Ekleme - - -
arkadaş kaç haftadır anlıkta 12 göremiyoruz bu ne ya 11.98 almışız
12 almışız ilerleyen saatlerde daha da artar umarım bölüm güzel ilerliyor o son müzik neydi öyle başka yerden geliyor zannettim önce.
Demekki reklamda artan bir Fatmagül değilmiş. Fatmagül artarken şike oluyor, Vadi reklamda artarken dehşetql vahşet oluyor. Objektifliğin gözlerimi yaşarttı.
12 almışız ilerleyen saatlerde daha da artar umarım bölüm güzel ilerliyor o son müzik neydi öyle başka yerden geliyor zannettim önce.
özet 4 alırken reklamın artması kadar doğal bişey olamaz fatmagülün yeni bölümken reytinglerinin arttığı tespit edildizaten siz de biliyosunuz durumu
vadi şimdi 12 aldı ve reklama girdi eğer reklamda 15 alırsa şikenin babasını yapmış derim meselaama 4 almış zaten eve gelen tv kanalı açmış bu kadar basit
- - - Ekleme - - -
aynen aga bende etrafa baktım noluyo diye sonra vadiden çıktığını anladım tu tu tu teka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?