sbt ye göre bile normal bölümleri 15 civarı reyting alıyor finali 18 reytingi mutlaka bulur geçer bile AGB olsaydı 25 reytingle sezon finali yapardı ...
geçen haftaki yüksek cikanlari sbt cezalandırıyor. düşük cıkanlara ödül veriyor.
sbt ye göre bile normal bölümleri 15 civarı reyting alıyor finali 18 reytingi mutlaka bulur geçer bile AGB olsaydı 25 reytingle sezon finali yapardı ...
mübarek sen 500 yıl önce portakalda vitamin bile değildin nerden biliyon padişahın nasıl olduğunu?
meral okay nerden biliyormuş))) suluman toplam 4 sene ancak ıstanbulda kaldı. yoksa adam okadar fetih nasıl yapacaktı. meral okaya kalsa sulumani gerdekte öldürecektı))))
Agb'de zaten 14 almisligi var evet Muhtesem Yuzyil almadi ama 12 reytingini koruyo.Vadi'ise 7 reyting anca alabiliyo , a/b'de ise 6.Ayni gunde olsalar Vadi . Muhtesem'i total'de gecer diyodun a/'de ise az fark diyodun simdi ise Muhtesem'in total'de 5 , a/b'de 9 reyting fazlasi var.Hem Simdi kac dizi 12 reyting aliyo?Sadece 2 okadar kucuk yapma muhtesemi OBGZK,MY,FSN zaten en cok izlenenler 13,8 azsa KVP alsin goreli total-14 , ab-18.
vadinin 7 falan aldığı yopk kandile özel 8 e düştü sadece normal reytingi 10 un üstünde ama son haftalarda 9.5 falan düştü tnt de bu reytingleri alabilecek dizi var mı sen onu söyle hadi onu geçtim sen muhteşlem le vadiyi mi kıyaslıyon vadinin eskiden tekrarları 15-16 alıyodu muhteşem ne ki vadinin yanında
vadi kim karsilastirio takas eski yeni artik yok suan onemli
Hep eksi'yi konusma simdi tekrarlari nekadr aliyo?Tamam diyelim vadi 10.5 aliyo , Muhtesem 12.5 basari degilmi Muhtesem'in basarisi basari degil vadinin ki basari tamam vadinin sezon finali nezamandi bekleyelim bakalim total-14 , a/b-18 alabilecek mi?
Simdike reytinglere baksan yani vadini tekrarlarina kac aliyo?
Simdike reytinglere baksan yani vadini tekrarlarina kac aliyo?
- - - Ekleme - - -
Ben vadiyi yazdim nedense takas hep Muhtesem'i kucuk goteriyo bende Vadi'ye oyle desem nasil olur?
Sen hep Muhtesem'i kucuk gosteriyosun bende Vadi'yi gosteriyim dedim hem nereseni cekemiyim 9 reytingin mi?
- - - Ekleme - - -
Ama ben tartisma olmasin diye artik yazmicam ben sadece takas'a Muhtesem'i kucuk gostermesin diye yazdim.Takas ne yazarsan yaz ben yazmicam.
- - - Ekleme - - -
Herkezden ozur dilerim vadi'yi konustum diye ama digerleri gibi 15-20 sayfalik tartisma yapmayacagim sadece 1 saya'da Takas'a Muhtesem'i kucuk gostermesin diye dedim.
18:00 - 19:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.86 , 2) KANALD: 3.63 , 3) ATV: 2.75
- - - Ekleme - - -
dikkatli ol
arkadaşlar lütfen, vadinin ne kadar diplerde, yolun sonunda, kanal d'ye geçse bile 11'İ zor geçeceğini hepimiz biliyoruz ve fenomenliğinden zırnık bile kalmamış olduğunuda biliyoruz, zaten her perşembeki sonuçlardan bile belli olyuyoo.. kör sultan bile gördü vadinin şu halini ama gözü görenler niye direniyor anlıyamadım gitti...
tamamarkadaşlar lütfen, vadinin ne kadar diplerde, yolun sonunda, kanal d'ye geçse bile 11'İ zor geçeceğini hepimiz biliyoruz ve fenomenliğinden zırnık bile kalmamış olduğunuda biliyoruz, zaten her perşembeki sonuçlardan bile belli olyuyoo.. kör sultan bile gördü vadinin şu halini ama gözü görenler niye direniyor anlıyamadım gitti...
Neyin Kafasını Yaşıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?