nası yha 31 mayısta değilmi vadinin sezon finaliaga vadi 7 haziranda sezon finali muhteşem 13 haziranda değilmiydi
- - - Ekleme - - -
vadide büyük düğün var normal şartlarda 20 banko ama bakalım sbt ne yapacak
nası yha 31 mayısta değilmi vadinin sezon finaliaga vadi 7 haziranda sezon finali muhteşem 13 haziranda değilmiydi
- - - Ekleme - - -
vadide büyük düğün var normal şartlarda 20 banko ama bakalım sbt ne yapacak
benim tahminlerim çok iyi... bence hürrem ab grubunda 18..... totalde 15 civarı reyting alır finalde
3 puan aşağı koySak anca kurtarır abde 15 civari. totalde 12 civari alır. oda finalde ölüm kalım gibi iyi bişey olursa yoksa bişey almaz))))))
Bitsede Kurtulsak))))))
- - - Ekleme - - -
Ölen Birisi Vardı Onun Anısına Bitirsinler Bari Yüzyılı))))))
Yazdığın yorumdan utanmalısın bence.
"Ölen birisi"nin anısına bitirsinler ne demek ya?
Bari araştırıp "Meral Okay" olduğunu öğrenseydin. Ayıp ya gerçekten ayıp.
Yaşının küçüklüğünden mi yoksa bilerek mi yapıyorsun anlayamadım.
3 puan aşağı koySak anca kurtarır abde 15 civari. totalde 12 civari alır. oda finalde ölüm kalım gibi iyi bişey olursa yoksa bişey almaz))))))
sbt ye göre bile normal bölümleri 15 civarı reyting alıyor finali 18 reytingi mutlaka bulur geçer bile AGB olsaydı 25 reytingle sezon finali yapardı ...
17:00 - 18:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 2.94 , 2) KANALD: 2.74 , 3) FOX: 2.61
atv yok listede esra ilk üçe girerdi hata var reytingde)
sbt ye göre bile normal bölümleri 15 civarı reyting alıyor finali 18 reytingi mutlaka bulur geçer bile AGB olsaydı 25 reytingle sezon finali yapardı ...
Yazdığın yorumdan utanmalısın bence.
"Ölen birisi"nin anısına bitirsinler bari ne demek ya?
Bari araştırıp "Meral Okay" olduğunu öğrenseydin. Ayıp ya gerçekten ayıp.
Yaşının küçüklüğünden mi yoksa bilerek mi yapıyorsun anlayamadım.
Meral Okayı sevmediği için İsmini Kullanmadım Bir Padişahı Anca Bu Kadar Küçük Gösterebilir Koskoca Padişahımızı Kötülüyor vede Hürrem Sultanı da Kötülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?