30 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

benim tahminlerim çok iyi... bence hürrem ab grubunda 18..... totalde 15 civarı reyting alır finalde

3 puan aşağı koySak anca kurtarır abde 15 civari. totalde 12 civari alır. oda finalde ölüm kalım gibi iyi bişey olursa yoksa bişey almaz
))))))

Bitsede Kurtulsak
))))))

- - - Ekleme - - -

Ölen Birisi Vardı Onun Anısına Bitirsinler Bari Yüzyılı
))))))

Yazdığın yorumdan utanmalısın bence.

"Ölen birisi"nin anısına bitirsinler bari ne demek ya?

Bari araştırıp "Meral Okay" olduğunu öğrenseydin. Ayıp ya gerçekten ayıp.

Yaşının küçüklüğünden mi yoksa bilerek mi yapıyorsun anlayamadım.

Son düzenleme:

ayip yani

Son düzenleme:
Sırf Muhteşem Yüzyıl, Çocuklar Duymasın'ın 10 katı reyting alıyor diye kıskanıp da bitirsinler demek, bir de üstüne üstlük bari ölen birisinin vardı onun anısına bitirsinler de ne demek??

Bir diziye çamur atmak için bu da yapıldı ya yani yazık.

- - - Ekleme - - -

Meral Okay'ın vefat ettiği hafta Star Tv özel program yayınlamayıp yeni bölüm yayınladı diye Star'a söylenmeyen şey kalmadı ama şimdi Meral Okay'ın adı bilinmiyor ölen birisi deniyor.

O hafta Star'ı kötülemelerinin asıl nedeninin Meral Okay olmadığı anlaşıldı. Muhteşem'in başarısını kimse yediremediği için çamur atacak yer arıyorsunuz ya yeter hakkaten bir Vadi'ye bir de Muhteşem'e taktınız. İzleyen izliyor kardeşim ne istiyorsunuz bu dizilerden. Sanki zorla izletiyorlar!

3 puan aşağı koySak anca kurtarır abde 15 civari. totalde 12 civari alır. oda finalde ölüm kalım gibi iyi bişey olursa yoksa bişey almaz
))))))

sbt ye göre bile normal bölümleri 15 civarı reyting alıyor finali 18 reytingi mutlaka bulur geçer bile AGB olsaydı 25 reytingle sezon finali yapardı ...

Bekliyoruz bu aksamki reytingleri.

17:00 - 18:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 2.94 , 2) KANALD: 2.74 , 3) FOX: 2.61

sbt ye göre bile normal bölümleri 15 civarı reyting alıyor finali 18 reytingi mutlaka bulur geçer bile AGB olsaydı 25 reytingle sezon finali yapardı ...

yav gözünü sevdiğim hala agb diyon nerde agb nerde
geçen yıl reytingleri daha yüksekti agb de vardı aldığı reyting 13.88
hayal kurmaya gerek yok

Meral Okayı sevmediği için İsmini Kullanmadım Bir Padişahı Anca Bu Kadar Küçük Gösterebilir Koskoca Padişahımızı Kötülüyor vede Hürrem Sultanı da Kötülüyor

Meral Okayı sevmediği için İsmini Kullanmadım Bir Padişahı Anca Bu Kadar Küçük Gösterebilir Koskoca Padişahımızı Kötülüyor vede Hürrem Sultanı da Kötülüyor

mübarek sen 500 yıl önce portakalda vitamin bile değildin nerden biliyon padişahın nasıl olduğunu?

Aynen Destere.SBT'de bile 15 reyting aliyo AGB'de olsaydi total 15 alirdi.Zaten AGB reytingleri varken asagida SBT de veriliyodu zaten ozaman 1-2 reyting az cikiydu AGB'den simdi de oyle simdiki reytingi total 15 , a/b 17-18 olmasi lazim.Hem Takas sen niye hep kucuk gosteriyosun ku KVP 7 reyting aliyo , Muhtesem Yuzyil 12 aliyo diye mi a/b'ise 6-15 , ne var 13.8 reytinge sezon finali yapsa iyi degilmi , sence KVP agb reytinglerinde simdi sezon finali yapacak 13.8 alabirmi 6 reyting ziplayabilir mi?Sakin deme KVP . MY'la karsilastirma bi soru sordum 13.8 iyi degilmi KVP 7.8 aliyo , My 12.5 sezon finalide daha da artar belki gecen seneden daha cok reytinglerle sezon final'i yapar Vadi alsin 13 , a/v'de ise 17 aldi hadi goriyim vadi alsin 2000 kisiye gore 13/17.Muhtesem aliyo , madem Vadi okadar cok izleniyo 2000 kisiye gore bile alirdi 20 reyting ama 7 aliyo.Alsin sezon finalide 13 ve 17 reyting ozaman soyle.Vadi okdar cok izlenseydi 14'ten 7'e dusmezi yari yariya indi neden?Ama Muhtesem Yuzyil sene basinda 12 aliyodu simdi de 12 degisen bisey yok ama Vadi resmen fena dustu.

Son düzenleme: