30 Mart Cuma Reyting Tahminleri

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,915
Puanı
1,061
Yalan Dunyanin dususu Surermi?Adini F.K. NE yapar?Peki H.D.Ediyor?B.C.Sevdim Surpriz Yapa Bilirmi?

.totalde hayat devam ediyor ab yalan dunya olur yalan dunya dahada duser

Total

1. AFK 9-10 Reyting
2. HDE 9 Reyting
3. Yalan Dünya 8 Reyting

AB

1. Yalan Dünya 11-12 Reyting
2. AFK 9-10 Reyting
3. HDE 6 Reyting

Yalan Dünya bu hafta yeniden yükselişe geçer bence.
Hayat Devam Ediyor Totalde oranlarını artırabilir.
Adını Feriha Koydum yükselişe geçer. Totalde zirvede yer alır.

Bu hafta 3 dizinin de yükseleceğini düşünüyorum.

Bir Çocuk Sevdim geçen hafta A/B'de yükseldikten bu hafta tekrar düşüş yaşar bence.

Bir Çocuk Sevdim düşüş yaşar. Yalan Dünya da öyle. Hayat Devam Ediyor yine total olarak zirvede olacaktır.

Total'de reyting savasi Adini Feriha Koydum ile Hayat Devam Ediyor'un arasinda gececektir. AB'de ise Yalan Dünya yine zirvede yer alacaktir, ama düsüs söz konusu olabilir. Bir Cocuk Sevdim yine gerilerde kalir. 1 Erkek 1 Kadin ne iyi ne de kötü sonuclar alir. Gece kusaginda ise yine 'Beyaz' ile 'Muazzez' büyük ilgi görerler.

Reyting tahminlerim :
Total
1 Adini Feriha Koydum 10-11 % Reyting / 24-25 % Share
2 Hayat Devam Ediyor 9-10 % Reyting / 22 % Share
3 Yalan Dünya 7-8 % Reyting / 17-18 % Share
...
ilk 10'da Eve Düsen Yildirim
ilk 20'de Beyaz Show

A/B
1 Yalan Dünya 10-12 % Reyting / 26 % Share
2 Adini Feriha Koydum 8-9 % Reyting / 20-21 % Share
3 Yalan Dünya (özet) 7-8 % Reyting / 18-19 % Share
4 Hayat Devam Ediyor 6-6.5 % Reyting / 16-17 % Share
...
ilk 5'de Eve Düsen Yildirim
ilk 15'de Beyaz Show

Bir Çocuk Sevdim düşüş yaşar. Yalan Dünya da öyle. Hayat Devam Ediyor yine total olarak zirvede olacaktır.

bir çocuk sevdimi bir zamanlar izliyordum ama artık çekilmiyor çetin tekindorun hatrına takip etmeye çalıştığım dizilerden biriydi gün geçtikçe saçmaladı konu...... şu anda görünce kanal değiştiriyorum..

hayat devam ediyor totalde zirvede yer alır
yalan dünya ab grubunda zirvede yer alır
afk her iki gruptada ikinci olur diyorum başkada bişey demiyorum tuttarsa allah kerim tutmazsa kader kısmet

Bir çocuk sevdim izliyorum şu anda..mine ve sinan artik kavuşurlar artik yaa bu bölümde....
Saat 23-05 te showtürkte ''eve düşen yildirim'' izliceğiz ailece ve büyük bi zevkle..çok heyecanli bi bölüm daha olacak..ah zavalli şaheste ahhh.........
Inşallah yarina tekrardan ilk 5 içinde yer bulur kendine eve düşen yildirimim........

AFK her iki grupta da zirvede olur. Hayat Devam Ediyor peşinde olur.