Ne de güzel konuşmuş endaksiNilgün bir programı ya da diziyi hak etti sizden.@Yiğitt
https://twitter.com/x/status/1068845659913158656
cumadan bahsetmiyormusunuz ?kızım dizisine noldu tıfıl ne durumda ondan haber verin4.33 almış faziş 4 üzor geçiyordu son zamanlar ay bir git dinlen azıcık bugün çok pot kırmışsın resmen totosuyla çam deviren @destere gibisin
tıfıl iyi gidiyor izleyip ,zleyip ağlıyon herhalde neyse lagerha nın yei bölümü gelmiş onu izliyordum bildirimlerini @serhatt a göndercumadan bahsetmiyormusunuz ?kızım dizisine noldu tıfıl ne durumda ondan haber verinesma sultandan banane
lagertamı bahsettiğin yani vikinglermi? tam ne dediğin anlaşılmıyor tosbağatıfıl iyi gidiyor izleyip ,zleyip ağlıyon herhalde neyse lagerha nın yei bölümü gelmiş onu izliyordum bildirimlerini @serhatt a gönder
evet yeni bölümü gelmiş vikinglerinlagertamı bahsettiğin yani vikinglermi? tam ne dediğin anlaşılmıyor tosbağa
yalnız ben geçen sezonu tam bitirmemiştim sanki o yüzden onu bi,tirip yeni sezona başlamam lazımevet yeni bölümü gelmiş vikinglerinkonusu açılmadıysa hogathana baskı yap da açsın konuyu bir işe yarasın
Benden uzak duruntıfıl iyi gidiyor izleyip ,zleyip ağlıyon herhalde neyse lagerha nın yei bölümü gelmiş onu izliyordum bildirimlerini @serhatt a gönder
yalnız ben geçen sezonu tam bitirmemiştim sanki o yüzden onu bi,tirip yeni sezona başlamam lazım
@Çiğdem- im hogatham zaten biz söylemeden bu muhteşem dizi için konu açacaktır
aslaug öldükten sonra diziden epey bir soğusamda, yinede kenarda köşede lagerthaya bakma isteğim hala canlılığını koruyor
@sürgünüm ün dediği gibi at suratlı aslaug da ne buluyon 😱 @cookies bile serhatı bıraktıBenden uzak durun
Şükürler olsun AllahimA dünya varmış
Fazilet genelde Total'de 5, AB'de 6 alıyordu. Sonlara doğru 4'lere 3'lere düştü. Senin Esma Sultan'ın bitmesine daha 6 ay var. İnşallah Mart'ta geberir bu dizi. Hem Şahin Tepesi hemde FOX'taki yeni dizi, gem Kızım, hem Gülperi çakma sultanların sonunu getirecek.4.33 almış faziş 4 üzor geçiyordu son zamanlar ay bir git dinlen azıcık bugün çok pot kırmışsın resmen totosuyla çam deviren @destere gibisin
oooo resmen ittifak devletlerini kurmuş esmoş sultanım kolay kolay bitmez zaten reytingi iyi , yurtdışı satışı da varFazilet genelde Total'de 5, AB'de 6 alıyordu. Sonlara doğru 4'lere 3'lere düştü. Senin Esma Sultan'ın bitmesine daha 6 ay var. İnşallah Mart'ta geberir bu dizi. Hem Şahin Tepesi hemde FOX'taki yeni dizi, gem Kızım, hem Gülperi çakma sultanların sonunu getirecek.
Aynen bizim öyle bir özelliğimiz var.Ayy hep diyorum ayoll tv dünyasında en tehrikeli dizi Rıza babalarBirisi vurulsa , kaçırılsa ya da hapise düşse 6 reytingten 10 a fırlama özellikleri var başka hiçbir dizi 1 haftada 4 reyting kitleyi getiremiyor bunlar nerdeyse 5 getirmiş@xemrexxx @Harunnn60 @papuleoo @ömer karataş
Sihirli annem gibi gönderme yapmak zorunda kalmayında stara yayın lisansı iptal edilmiş Sihirli annemin @xemrexxxoooo resmen ittifak devletlerini kurmuş esmoş sultanım kolay kolay bitmez zaten reytingi iyi , yurtdışı satışı da varO3 ile arayı da bozmak istemez star hadi naş
Dağa bayira kaldır şunu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?