30 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları

@xemrexxx 'nin çakma Esma Sultan'ı zar zor ilk 10'a girmiş.

Böyle düşününce Fazilet iyiki sezon sonunda 50. bölümü görüp de bitti diyorum.

4.33 almış faziş 4 üzor geçiyordu son zamanlar ay bir git dinlen azıcık bugün çok pot kırmışsın resmen totosuyla çam deviren @destere gibisin
cumadan bahsetmiyormusunuz ?kızım dizisine noldu tıfıl ne durumda ondan haber verin
esma sultandan banane

evet yeni bölümü gelmiş vikinglerin
konusu açılmadıysa hogathana baskı yap da açsın konuyu bir işe yarasın
yalnız ben geçen sezonu tam bitirmemiştim sanki o yüzden onu bi,tirip yeni sezona başlamam lazım

@Çiğdem- im hogatham zaten biz söylemeden bu muhteşem dizi için konu açacaktır

aslaug öldükten sonra diziden epey bir soğusamda, yinede kenarda köşede lagerthaya bakma isteğim hala canlılığını koruyor

Benden uzak durun
@sürgünüm ün dediği gibi at suratlı aslaug da ne buluyon 😱 @cookies bile serhatı bıraktı

4.33 almış faziş 4 üzor geçiyordu son zamanlar ay bir git dinlen azıcık bugün çok pot kırmışsın resmen totosuyla çam deviren @destere gibisin
Fazilet genelde Total'de 5, AB'de 6 alıyordu. Sonlara doğru 4'lere 3'lere düştü. Senin Esma Sultan'ın bitmesine daha 6 ay var. İnşallah Mart'ta geberir bu dizi. Hem Şahin Tepesi hemde FOX'taki yeni dizi, gem Kızım, hem Gülperi çakma sultanların sonunu getirecek.

oooo resmen ittifak devletlerini kurmuş esmoş sultanım kolay kolay bitmez zaten reytingi iyi , yurtdışı satışı da var
O3 ile arayı da bozmak istemez star hadi naş