O Hayat Benim tüm gruplarda lider tebrikler. ABC1'de 8'i geçmiş yine dizi çok başarılı ilerliyor.
Şeref Meselesi'nden yükseliş bekliyordum ki ABC1'de 1 reyting yükselmiş ve Gönül İşleri'ni geçmiş. Kanal D tekrar vermeye devam etmeli. Haftaya da yükselecek bence dizi.
Gönül İşleri, Şeref Meselesi'nden etkilenmiş ama durumu gayet iyi hala.
Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi gitmiş tebrik ederim.
Galip'im düşük maalesef.
Gönül İşleri'nin fragmanı baya iddialıydı aslında ama düşüş yaşamış nedense. Deli Yılmaz sahneleri az varmış diyorlar diziyi götüren adam o yani o yüzden de düşmüş olabilir.
Şeref Meselesi'nden yükseliş bekliyordum ki ABC1'de 1 reyting yükselmiş ve Gönül İşleri'ni geçmiş. Kanal D tekrar vermeye devam etmeli. Haftaya da yükselecek bence dizi.
Gönül İşleri, Şeref Meselesi'nden etkilenmiş ama durumu gayet iyi hala.
Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi gitmiş tebrik ederim.
Galip'im düşük maalesef.
Şeref Meselesi'nde hikaye henüz tam açılmadı dizi hareketlenmeye başladığı zaman tüm gruplarda geçer bence Gönül İşleri'ni.Şeref Meselesi gayet iyi gitmiş yanlız TOTAL'i yükseltmesi lazım. Gönül İşleri etkilenmiş gibi.@Bully
Bu Tarz Benim'in yeni yarışmacı elemesi beklediğimden daha iyi gitmiş haftaya daha da yükselir umarım.
Galip çok düşmüş cidden....
O Hayat Benim'e tebrikler, güzel dizi ben arada tekrarlarına bakıyorum ve fragmanlarını takip ediyorum epey heyecanlı. Yazın izleyeceğim ilk bölümünden.
Gönül İşleri'nin fragmanı baya iddialıydı aslında ama düşüş yaşamış nedense.
Son düzenleme: