30 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

O Hayat Benim tüm gruplarda lider tebrikler. ABC1'de 8'i geçmiş yine dizi çok başarılı ilerliyor.

Şeref Meselesi'nden yükseliş bekliyordum ki ABC1'de 1 reyting yükselmiş ve Gönül İşleri'ni geçmiş. Kanal D tekrar vermeye devam etmeli. Haftaya da yükselecek bence dizi.

Gönül İşleri, Şeref Meselesi'nden etkilenmiş ama durumu gayet iyi hala.

Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi gitmiş tebrik ederim.

Galip'im düşük maalesef.

Şeref Meselesi'nde hikaye henüz tam açılmadı dizi hareketlenmeye başladığı zaman tüm gruplarda geçer bence Gönül İşleri'ni.

Gönül İşleri'nin fragmanı baya iddialıydı aslında ama düşüş yaşamış nedense.
Deli Yılmaz sahneleri az varmış diyorlar diziyi götüren adam o yani o yüzden de düşmüş olabilir.

Son düzenleme:
ben bundan 1-2 hafta önce gönül işlerine önümüzdeki haftalar kesinlikle düşücek şuan başarılı görmüyorum derken beni acımasız oalrak yorumladınız ama dediğimde çıkıyor sonucta 🙂

şeref meselesi haftayada 3 reyting alsın kanal d bu diziyi 4.bölüme brakmaz 3.bölüm sonundan yayından kaldırır 🙂🙂🙂

o hayat ben,m zirveyi kaybetmiş son haftalar 3.sırada yer alıyordu ama yeteneksizsinizin düşmesiyle tkrardan zirveyi almış görünüyor 1-2 haftadır
küçük gelinde halıyle zirveyi kaybetti son haftalarda

O Hayat Benim 'e tebrikler...
Kahvehanedeki dayılar o soğukta iç içe sokulmuş bir vaziyette O hayat Benim'i izliyorlardı
dizi çok mu heyecanlı gidiyor acaba

Şeref Meselesi total de iyi değil fakat diğer gruplarda iyi gitmiş bu oranlar Kanal D 'ye yetmez artış yaşamazsa kanal bu diziyi de çöpe yollayacaktır

Galip Dervis dusuk gitmis bu hafta, diziye yazik olacak.
Aileler Yarisiyor Abde 2,1 reyting almis, sevindim yukselmesine.

Hikaye parlak olmasa bile başroller parlak dimi @Çiğdem-

Bu dizinin tutmayacagi belliydi bence gönül isleride berbat bence o ne oyle bayiyor insani en iyisi O HAYAT BENIM

@destere kurban kesmistir artikin izledigi ve tutan neredeyse tek dizi o bahar benim

Basroldeki adamlar parlak simdi ama

Şeref Meselesinden düşüş bekliyordum ne yalan söyleyim. Bütün gruplarda 3 alır diye tahmin ediyordum ama @Bully demişti yükselecek diye. Dramaların tekrarları genellikle kötü gider çünkü. Yine de biraz daha yükselmeli. Total'in Kanal D ile derdi ne anlamıyorum. Normal dizi yapıyor, yine Total'de iyi gitmiyor.

O Hayat Benim`de olaylar tempolu ileriliyor, fragmandan falan görüyorum, gayet iyi gitmiş, en çok izlenen dizilerden olacak bu hafta.

Küçük Gelin de türevlerinin en uzun sürenidir herhalde. Fıratın Yazgısı gibi aradaki fark dağlar kadar.

Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi gitmiş.

Gönül İşleri düşüş yaşamış ama durumu gayet iyi.

Şeref Meselesi Çarşamba olmalıydı kesinlikle.

O Hayat Benim'e büyük tebrikler. 3 grupta da gayet iyi oranlarla zirvede yer almış. Özellikle ABC1'de 8 reytingi geçmiş ve çok başarılı gitmiş.

Gönül İşleri 3 grupta da düşmüş ama gayet iyi gitmiş yine.

Şeref Meselesi diğer Kanal D dizileri gibi AB'de iyi gitmiş ama Total'de kötü.

Bu Tarz Benim iyi gitmiş ama ben daha yüksek bekliyordum.
Yine de büyük tebrikler.

Galip Derviş büyük düşüş yaşamış.

O Hayat Benim tüm gruplarda birinci olmuş. Ben 2-3 hafta liderlik koltuğundan inmeyeceğini düşünüyorum. Fragmanlardan epey heyecanlı olduğu belli oluyor. Tebrikler.

Şeref Meselesi hala, Kanal D'nin istediği oranlarda değil. Dizi, Gönül İşleri'ndne birçok izleyici çalmış gibi gözüküyor. Yakında AB birinciliğini alabilir. Fakat TOTAL'i yüzünden yakında bitirilmesi de bir ihtimal.

Bu Tarz Benim 2. sezonuna ortalama oranlarla başlamış.

Galip Derviş...

Artık yeni reyting sistemine yorum yapasım gelmiyor malesef.

Ben Bilmem Eşim Bilir'e tebrikler, en büyük tebriği bence İlker Show hak ediyor. Helal olsun programa.

Şeref Meselesi tüm gruplarda yükselmiş.Özellikle ABC1'de yükseliş yaşamış.Buna çok sevindim.Umarım tekrarlarla daha da yükselir.

Galip Derviş adeta çökmüş. Günü mutlaka değişmeli, hatta Ulan İstanbul'un arkasından yayınlansa iyi gidebilir. İnşallah Kanal D sezon sonuna kadar dayanır...

futbol arenası mı bu kadar izleniyormuydu ya 3 reytinge dayanmış resmen müthiş reyting bir futbol programı için
acaba beyaz futbol kaç reyting alıyodur merak ediyorum prime time a koysalar var ya büyük kanallardan birinde dizilere kafa tutar eminim

kanal d nin izlenmesi çok düşük o kadar reklam yapıyolar 3 reyting şeref meselesi

Evet demiştim hatta 6 reyting alacağını da söylemiştim abc1'de alıyormuş az daha haftaya artık inşallah.

Şeref Meselesi hikayesi sağlam bir dizi ki daha hikaye açılmadı. Bölümler hareketlenince oranlar daha da yükselecektir bence.

Çarşamba daha iyi giderdi evet ama Hayat Yolunda var ya.
Bitmesin.