30 Kasım 2012 Cuma Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Dila Hanım mı?
Huzur Sokağı mı?
Arka Sokaklar mı?
Emir'in Yolu mu?
Behzat Ç. mi?

Hangi yapım günü zirvede tamamlar?
Sıralama ve reytingler nasıl olur?

hayret bi şey ÖZEL

Dila Hanım totalde pek değişmez ab'de ise iyice yükselir . Ayrıntılı tahminimi yarın yapacağım şimdi yatmam gerekiyor . Iyi geceler.

dila hanım her 2 gruptada birinci olur hayal görmeyin huzur sokagını geçen geçiyordu zaten bu bölümde geçer

dila hanım her 2 gruptada birinci olur hayal görmeyin huzur sokagını geçen geçiyordu zaten bu bölümde geçer

aga huzur sokagini geçse bile totalde arka sokaklar var onu geçmesi için anlıklarda 10 a ulasmalı 7 görmeye yeni basladi

total de arka sokaklar garanti birinci olur ab zirve sansımız var ama

Huzur Sokagi kanimca her iki grupta da zirvede yer alir. Simdilik tahminim bu.

aga endgame tahmin yapsa tutmazdi :D onu bekliyoz :d

Dila Hanim'a yükselir diyebilirdim ancak eski senarist (zülküf yücel) sanirim sinir ve kizginligindan dolayi kötü bir bölüm yazmis ve bu fragmandan da anlasiliyor maalesef ama yeni senaristle tekrardan yükselebilir..

Dila Hanim'a yükselir diyebilirdim ancak eski senarist (zülküf yücel) sanirim sinir ve kizginligindan dolayi kötü bir bölüm yazmis ve bu fragmandan da anlasiliyor maalesef ama yeni senaristle tekrardan yükselebilir..

kötü bölüm yazmadi zülküf yücel müziklerdeki duyguyu bitürlü istenilen seviyeye getiremedi senaryoyu geç toparladi ve yükselis burdan sonra basladi yeni senaristle iyice uçar ab zirve bekliyorum

Ahh onceden cuma 22.30'da kayip heycani sarodu her yerimizi yarin bi bosluk duygusuna girerim. :)

Totalde Arka Sokaklar Ab grubunda Huzur Sokağı gibi bir tablo bekliyorum ben.Dila Hanım yükseliş yakalayabilir mi daha fazla bilemem ama Emir'in Yolu biraz daha toparlanacak bence.

Arka Sokaklar Total'de Huzur Sokagı A/B'de zirvede olur.
Total'de 2.Huzur Sokagı A/B'de 2. Dila Hanım Olur.
Emir'in Yolu iki gruptada ilk 10'da olur.
Behzat Ç. A/B'de ilk 10'da olur.

Arka Sokaklar totalde 1. ab'de ise 3. olur , Huzur Sokağı totalde 2. olur ab'de 1. olur yalnız son zamanlarda düşüşte olan totalini Dila Hanım'a kaptırabilir , Dila Hanım totalde 3. ab'de 2. olur , Emir'in Yolu iki kategoride de ilk 10'da olur , Behzat Ç totalde varlık gösteremez ama abde Kayıp Şehir'in olmayışıyla yükselir.