Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arka Sokalar'ın pimi çekilecek gibi yazılar yazmışsınız ama bence bu kısa vadede mümkün değil, evet dizi A/B'de kötü ama güçlü bir Total'i var ve 20 Dakika bile Arka Sokaklar'ı Total'de deviremeyebilir.Kanal D Total'de bu kadar güçlü bir diziyi hemen çöpe atar mı, niye en iyi dizilerinden birine bunu yapsın !Yapılması gereken şuydu aslında, Kayıp Şehir'in yeri hiç değiştirilmemeliydi, iki dizi arka arkaya yayınlanmalıydı, o zaman iki grupta da Kanal D söz sahibi olurdu...Ben Kayıp Şehir'in geri döneceğine inanıyorum açıkçası, perşembe tutunması mümkün değil...
Arka Sokalar'ın pimi çekilecek gibi yazılar yazmışsınız ama bence bu kısa vadede mümkün değil, evet dizi A/B'de kötü ama güçlü bir Total'i var ve 20 Dakika bile Arka Sokaklar'ı Total'de deviremeyebilir.
Kanal D Total'de bu kadar güçlü bir diziyi hemen çöpe atar mı, niye en iyi dizilerinden birine bunu yapsın !
Yapılması gereken şuydu aslında, Kayıp Şehir'in yeri hiç değiştirilmemeliydi, iki dizi arka arkaya yayınlanmalıydı, o zaman iki grupta da Kanal D söz sahibi olurdu...
Ben Kayıp Şehir'in geri döneceğine inanıyorum açıkçası, perşembe tutunması mümkün değil...