30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

yakup banane hs den ben hs ms ts izlemiyom
ama kim 1.olsun deseler şubat derim o tns de yok o zaman huzur 1.olsun diğerlerinden iyidir

Kanaltürk'te Ölümsüzler olması lazım.

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.27 , 2) ATV: 4.55 , 3) SHOW: 4.02 , 4) STAR: 3.37 , 5) KNLTRK: 3.29

Atv reklama girince arka sokaklar iyice uçmuş

kanal türk teki film izlenmeye değer...tv de ilk kezmiş....kanalları geziyodum trt 1 de şubat dizisine rastladım...bu dizinin s.medyada ilgi çekmesi normal...adanların tipleri bile orman kaçkını gibi...

oha ar resmen hs yi şoka uğratıp şov yapmış hs reklamdır yüksek ihtimal ar nin tutmasını istiyorum bu günde eğer tutmazsa cumaları boş kalır beren yanlıişlıkla cumaya falan giderse harbiden üzülürüm beren i ezmek istiyoruz

kanal türk teki film izlenmeye değer...tv de ilk kezmiş....kanalları geziyodum trt 1 de şubat dizisine rastladım...bu dizinin s.medyada ilgi çekmesi normal...adanların tipleri bile orman kaçkını gibi...

aga müthiş dizi 2 haftadır izleyemiyom ama haftaya izlicem kesin deli ibram var on numara adamım

arka sokaklar napmış öle
kanal d nin hamlesi ilk hafta için tamamen tuttu artık

mahoni ve destere nerde diloşa nolmuş açıklama bekliyorum

ba trt görmeyeli kendini baya aşmış....ama bırakın seyirciyi sbt bile bu diziyi çözemediğine göre benim dekoderle izlemem gerek...

Huzur Sokagi reklamdaydi sanirim..