30 Kasım 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 45.5%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 2 18.2%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 36.4%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 2 18.2%
  • Papatyam (Star)

Oy: 1 9.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl, yine açık ara zirvede yer almasına rağmen bu hafta A/B'de 2 puana yakın reyting kaybetti.

Kuzey Güney zirve takibini sürdürdü ve iki grupta da 3.oldu. Dizinin A/B reytinglerinde bu hafta artış var.

Mehmet Ali Birand'la Kanal D Ana Haber, Uğur Dündar'ın Star'ı bırakmasının ardından rakipsiz kaldı adeta! Dün de A/B'de tüm gün sıralamasında ikinci olarak çok önemli bir başarıya imza attı.

Çocuklar Duymasın istikrarını sürdürüyor. Yine iki grupta da ilk 10'da fakat zirve yarışından epey uzak!

Yıl sonunda final yapacak olan Papatyam yeni gününde üst sıralarda kendine yer bulamadı.

Tövbeler Tövbesi de yine yarışı çok geriden takip etti...

Son düzenleme:
Çarşambaları majör kanallarda hiç izlenecek bir şey yok ya. Dün cnbc-e'ye baktım. Hot in cleveland yine çok komikti. Bizde de dizi süreleri 15 dakika olsa acaba çıkan işler bu kadar kaliteli olacak mı ?

Evet sonuçlara göre Muhteşem Yüzyıl ciddi düşüş yaşamış, Kuzey-Güney ise A/B'de baya toparlanmış.

Birand'ın da inanılmaz bir başarısı var bu arada.

Koca Kafalar da çok iyi, A/B'de 5, total'de 7.

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl'ın zirvede olacağının kesin olduğu bugünde Kanal D ilk 5'e her 2 kategoride de 3 yapım sokmuş, günün kazananı Kanal D gibi.

muhteşem yüzyıl arta arta gidiyor %16 oldu bu hafta...

kuzey güney ise kanal d yi çarşamba günleri ayakta tutuyor...

papatyam finale yaklaştığı bu zamaanda geçen sezona göre çok kötü 20.olabilmiş anca...

çocuklar duymasın güçlü yapımlar arasında iyi dayanmış ...

esra eron da iyi gitmiş :)

muhteşem yüzyıl arta arta gidiyor  oldu bu hafta...

kuzey güney ise kanal d yi çarşamba günleri ayakta tutuyor...

papatyam finale yaklaştığı bu zamaanda geçen sezona göre çok kötü 20.olabilmiş anca...

çocuklar duymasın güçlü yapımlar arasında iyi dayanmış ...

esra eron da iyi gitmiş :)

Sence Muhteşem Yüzyıl artmış mı besalet ?

Kuzey Güney yaktı beni be dünkü bölüm harikaydı bu hafta artış gözüküyor kuzey güneyde o kuzeyin bağlama çalma sahnesinden facebookta çok paylaşıldı ondan kaynaklanıyordur artış tahmin ediyorum

kuzey güneyi izledim. ondan sonra biraz hayatın sifrelerine baktm ama dun gece cok tatmin edici bi program yoktu o yuzden sky turk ü acıp manchester united- C . P . macını izledm cok heycanlıydı ve manchesteri elediler :)

muhteşem yüzyıl zirvede.
kuzey güney takipte.
sihirli annem abde düşüşte ama totelde iyi gidiyor.
çocuklar duymasında iyi oranlar almış.
papatyam yeni gününde tutmamış :)

[h=6]"Muhteşem Yüzyıl" tüm kişilerde %14,2 reyting (%33,5 izlenme payı), AB'de %16,5 reyting (%40,8 izlenme payı) ile dün akşamın birincisi oldu.[/h]
Show Tv Facebook duyuru Ama Prenses İzabella diziden ayrıldıgı an & 55 Lere Çıkacak Reytingler Hürrem Çok Sinirlendi Bedeli Agır Olacak Galba