30 Haziran 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
SHOW TV'nin iki dizisi de fiyasko oldu. Kanalın sezona sarkacak hiç dizisi yok. Ne yapacaklar, nasıl toparlayacaklar merak ediyorum. Apar topar bitirdiği dizilerin ahı çıkacak inş.

Tamda böyle harika oranlar alırken ve o diğer olay çözülseydi keşke.
Müge Anlı dün Büyükşen ailesinin olayı için olayı çözüp araya girmeyi çok isterim dedi ama galiba atv son kararı verdi. Esra Erol'dan 1 hafta sonra araya girmiş olacak zaten, galiba şans tanımışlardı.

Reactions: Dosi
Kötü senaryo -izlemedim, tahmin sadece- ve fecaat başrol erkek seçimi bir araya gelince sonucu da berbat olmuş. Yapımcılar yan rollerde bile sırıtan bir adamı hangi mantıkla başrol yapıyor acaba? Üstelik yaz dizileri için önemli bir faktör olan görsellik de yokken.

CT baş kız da baş erkek de çoooook kötüler.
Müge Anlı tebrikler, Büyükşen olayı çözülüp öyle ara verse keşke ama büşra çok fena.

Başlamadan önce Cam Tavanlar'ın bu kadar kötü reytingler alabileceğini düşünmemiştim ama çok büyük hayal kırıklığı oldu. Üstelik maç olmamasına rağmen düşmesi tehlike sinyallerini iyice arttırıyor. Show yıllar sonra yazın dizi yapmaya karar verdi ama ikisi de patladı bu saatten sonra yeni sezona odaklansalar iyi olacak.

Masterchef sessiz şekilde zirveyi alacağı zamanları bekliyor. Müge Anlı'nın, maçların ve elemelerin sona ermesiyle birlikte geçen yaz aldığı reytinglere dönecektir ama yine de bu kadar erken başlamamalıydı.

Gibi (MC'nin etkisiyle olsa gerek) AB'de 16. olmuş. Exxen projeleri yaz boyunca böyle müsait zamanlarda yayınlansa iyi olur aslında.

Cam Tavanlar için bugünü bekliyordum. Dizi resmen Kazara Aşk'ın arkasında kaldı.
Ben izlerken başka şeylerle ilgilendiğimden bırakmış oldum, bu diziye çok daha iyi bir yan kadro kurulup diziyi de hafif komedi yapabilirlerdi. Bu kadar güzel bir kadro kötü kadro ve kötü işlenişle harcandı. En çok Hatice Aslan'a üzüldüm...

SÇK rezaletini ergen fanlarından başka kimse izlemiyor, aa bak çıkmış şimdi 8 reytinge.