asıl geç başlarsa ve hala total de geride kalırsa starcılar hangi avuntulara gebe kalacak?Yazın 10 reyting ha kulağa süper geliyor valla.Hak ediyor dizi sonuna kadar..
Bakalım Star'ın Kaçak Gelinler'i geç başlatması ne sonuçlara gebe olacak?
asıl geç başlarsa ve hala total de geride kalırsa starcılar hangi avuntulara gebe kalacak?Yazın 10 reyting ha kulağa süper geliyor valla.Hak ediyor dizi sonuna kadar..
Bakalım Star'ın Kaçak Gelinler'i geç başlatması ne sonuçlara gebe olacak?
Okudum yorumları. Kaçak Gelinler geç başlamasına rağmen geride kalırsa Allah Starcıları senin elem kederinden korusun ne diyeyim?asıl geç başlarsa ve hala total de geride kalırsa starcılar hangi avuntulara gebe kalacak?
NE yapayım. sevdiğim dizilerin haksız yere yazılan postlarla incinmesini istemiyorum.Okudum yorumları. Kaçak Gelinler geç başlamasına rağmen geride kalırsa Allah Starcıları senin elem kederinden korusun ne diyeyim?
İftara kadar 2.bölümü izlemem lazım hem zaman da geçer.NE yapayım. sevdiğim dizilerin haksız yere yazılan postlarla incinmesini istemiyorum.
bende şimdi bi film açıp izliycem. zamanı doldrumak şart.İftara kadar 2.bölümü izlemem lazım hem zaman da geçer.
Ben doğum günümde oruç tutuyorum sevap puanım iyice artıyordur herhalde.bende şimdi bi film açıp izliycem. zamanı doldrumak şart.
? bugün mÜ ? 😱Ben doğum günümde oruç tutuyorum sevap puanım iyice artıyordur herhalde.
Aynen.? bugün mÜ ? 😱
yazıyorum.Aynen.Açıldı konusu forumda güzel dileklerini oraya yazabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?