30 Haziran 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Artiz Mektebi (Kanal D)

Oy: 4 44.4%
  • Kalbim Seni Seçti (ATV)

Oy: 1 11.1%
  • Canım Babam (Show)

• Dürüye'nin Güğümleri (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 3 33.3%
  • Olacak O Kadar (Fox)

• Tek Türkiye - Son Karakol (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Geniş Aile yaz sezonunda da devam etse ilk 5'e girerdi bence her gün. Ama buna gerek görmediler. Gelecek sezona hazır olması daha önemli bence.
Sezon Finaliyle ilk 5'te idi zaten. Ayrıca Mazi Kalbimde Yaradır da birçok ünlü isim var. Ben ilk 20'dedir, demiştim ama başarısızmış demek ki. Demek ki Leyla ile Mecnun'un başarısızlığı biraz da kanaldan. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl karşısında ilk 10'a giren ve az izlenen TRT1'de olan Sakarya-Fırat'ı da kutlamak lazım.

Genis Aile yazin devam etmeliydi, gelecek sezon Genis Aile bu sezondan daha iyi reytingler alir.

adminim ve arkadaşlar geniş ailenin yaz sezonunda abde iyi reytingler alması beni şaşırtıyor sizi şaşırtıyor mu?
Beni pek şaşırtmıyor. Aslında bu sezondan sonra bu kadar iyi share beklemiyordum tabii ama Geniş Aile totalden çok A/B dizisi. İçerdiği ince espriler daha çok A/B grubuna hitap ediyor ama bu sezon hep A/B'si güçlü rakiplerle karşılaştı. O nedenle A/B'de daha çok gerilerde kaldı.

Genis Aile yazin devam etmeliydi, gelecek sezon Genis Aile bu sezondan daha iyi reytingler alir.
Bence 4-5 haftalık bir araya ihtiyaç vardı. Senaryonun toparlanması için iyi olacak bu ara...