30 Eylül 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Gözleri KaraDeniz - 5. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Mehmed: Fetihler Sultanı - 52. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1759769284736.png

1716390361387-png.127046

Galatasaray Liverpool maçı
Tahminimce rulo gibi ezilecekler diye düşünüyorum ama bilemem.

dizileri bu aksam mac bariz etkiler gibi .

secimim ; gozleri karadeniz . guncel bolume yetistikden sonra ; kiskanmak .

Maçın ilk yarısı gollü geçerse oranları 20'ye yakın olabilir.

Senarist değişikliği ve mekan değişikliği derken Gözleri KaraDeniz şov yapmış maça rağmen. :Z

Kıskanmak'ın ilk bölümünden sonra 2. bölümü vasat kalmıştı bu hafta onun ceremesini çekmiş gibi görünüyor. AB dışında pek önemli denebilecek bir kaybı yok ama dünkü bölüm çok daha iyi olduğu için gelecek hafta toparlanır diye düşünüyorum (erken başlayıp bitse de maçın 20 dakikasıyla çakıştı).

Aziz Uras'ın aldatma olayından dolayı Bahar sosyal medyada yüksek etkileşim almıştı reytinge çevirmesi şaşırtıcı olmadı. Reyting almak için aldatma, kaza, ameliyat derken her tuşa basmaları şimdilik işe yaramış ama bu kafayla nereye kadar gider bilmiyorum.

Gözleri Karadeniz bir inip bir çıkarak ilginç bir performans çıkarıyor ATV kitlesine akıl sır erdirmek zor.

Kral Kaybederse aynı tas aynı hamam devam ediyor ama Netflix anlaşmasının bile sezon sonuna kadar taşıyacağını sanmıyorum en iyi ihtimal aralık sonu gibi görünüyor.

Maçtan dolayı dizilerin gerçek reytingleri bu mu değil mi bilemiyoruz ama bu haliyle krala veda edilecek gibi duruyor,

bahar kıskanmak'ı geçmiş,

kıskanmak da çarpıntı gibi 2'de yükselip 3'te düştü, imtihanı devam ediyor...

Bahar son 2 haftadır seyir zevki çok iyi, yorumlarımda belirtmiştim. Bu da reytinge yansımış. Hastane sahneleri (vakalar) fazlalaştıkça reytinglere olumlu yansıma olmuş. Bakalım bu oranları koruyacaklar mı.

ATV dizisini tebrik ederim. Maça rağmen bu iki dizide yükseliş yaşamışlar. Önemli bir maç olmasına rağmen.

Kral Kaybederse artık toparlanmaz gibi. Kaybediyor maalesef.

Kıskanmak 4 üzerine çıkamazsa diğer gruplarda Now fişini çeker. Bir kaç haftaya kemikleşmiş reytingi belli olur.

TRT dizisi kendi yağında kavruluyor. 3 ortalaması TRT için yeterli bir oran ama bu dönem dizisi olduğu için sezon sonuna kadar bu orandan memnun kalacaklar mı göreceğiz.

Salı gününün reytingleri renkli. Her yapım bir birine yakın oranlar alıyor. Kanal D dizisi bu düşeni bozacak mı bakalım.

Kıskanmak'ım için sıkıntı yok. Haftaya da bölüm gümbür gümbür. Artarız yeniden. ABC1 reklam veren demek. Orada en çok izlenen olmuşuz. :Z:bhr:
Kral Kaybederse aralık sonu biter.
Bahar'a aldatma olayı yaramış. Meraktan izlenmiş. Devamı gelecek mi bakalım?
Mehmed: Fetihler Sultanı düşse de yeniden artar gibi.
Gözleri Karadeniz yeniden artmış. Hikaye baştan Karadeniz de olmalıydı zaten. Bakalım devamı gelecek mi?

Bahar son 2 haftadır seyir zevki çok iyi, yorumlarımda belirtmiştim. Bu da reytinge yansımış. Hastane sahneleri (vakalar) fazlalaştıkça reytinglere olumlu yansıma olmuş. Bakalım bu oranları koruyacaklar mı.

ATV dizisini tebrik ederim. Maça rağmen bu iki dizide yükseliş yaşamışlar. Önemli bir maç olmasına rağmen.

Kral Kaybederse artık toparlanmaz gibi. Kaybediyor maalesef.

Kıskanmak 4 üzerine çıkamazsa diğer gruplarda Now fişini çeker. Bir kaç haftaya kemikleşmiş reytingi belli olur.

TRT dizisi kendi yağında kavruluyor. 3 ortalaması TRT için yeterli bir oran ama bu dönem dizisi olduğu için sezon sonuna kadar bu orandan memnun kalacaklar mı göreceğiz.

Salı gününün reytingleri renkli. Her yapım bir birine yakın oranlar alıyor. Kanal D dizisi bu düşeni bozacak mı bakalım.
Uzak Şehir başladığından beri Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi AB'de 1'lere düşüp sezon sonunu görmüştü. Bu hayli hayli görür