Gören de çok büyük düşüş var sanacak hayatım zaten herkesin söylediği gibi kitleleri DEK ile benzerdi bu düşüş çok normal.'Sen Çal Kapımı' üç grupta da düşüş yaşamış, karşısındaki 7-8 reytingli MasterChef varken daha iyi oranlar alıyordu. Haftaya Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri geliyor, bakalım ne yapacak? Düşüşünü sürdürmesi sürpriz olmayacak gibi duruyor. Eee zaten bomboş gündü, ilk rakipten düşüşü görülmüş.
'Doğduğun Ev Kaderindir' güzel açılış yapmış.
Evet hemde 0.50 falanda değil 1 1.50 reytinge yakın düşmüş kuruluş ve Sadakatsiz gelince düşünemiyorum'Sen Çal Kapımı' üç grupta da düşüş yaşamış, karşısındaki 7-8 reytingli MasterChef varken daha iyi oranlar alıyordu. Haftaya Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri geliyor, bakalım ne yapacak? Düşüşünü sürdürmesi sürpriz olmayacak gibi duruyor. Eee zaten bomboş gündü, ilk rakipten düşüşü görülmüş.
'Doğduğun Ev Kaderindir' güzel açılış yapmış.
Bu güne bomboş günde ilerledi hep, tek rakipte 1-1.5 reyting düşmüş.Sen Çal Kapımı, kitlesinin en çok benzediği rakibine karşı yine iyi sonuçlar almış.Düşüş var evet ama hala çok iyi.
Doğduğun Ev Kaderindir iyi bir açılış yapmış ama dünkü bölümü hiç sevmedim. Çoğu izleyici de sevmemiş gördüğüm kadarıyla. Benal olayını uzattıkça izleyici kaybedecektir.
Gören de çok büyük düşüş var sanacak hayatım zaten herkesin söylediği gibi kitleleri DEK ile benzerdi bu düşüş çok normal.Kuruluş hiç etkilemez kitleleri farklı malum onların hayalet kitlesi var kimseden izleyici çalmıyorlar.
Bence de şaşırtıcı olmaz tek rakibe düştü hemenBu güne bomboş günde ilerledi hep, tek rakipte 1-1.5 reyting düşmüş.Haftaya 6 bandına düşmesi şaşırtıcı olmayacak bence.
Ben en başından beri SÇK’nın kitlesinin sadece DEK ile benzer olduğunu söylüyordum. Sadakatsiz haftaya zorlayabilir evet ama 6’ya düşse bile FOX’a yeter.Bu güne bomboş günde ilerledi hep, tek rakipte 1-1.5 reyting düşmüş.Haftaya 6 bandına düşmesi şaşırtıcı olmayacak bence.
Tabi ki her türlü yeter, ona sözüm yok. 5-6 bandı bile kanala yeter artar, yaz dizilerinin çoğunu bittiği dönemde 5-6 çok iyi rakamlar. Tabi senaryo da önemli, izleyici beklediğini bulamazsa da terk edebilir ekranı. Bu her dizi için öyle olsa da yaz dizileri bir müddet sonra tıkanmaya gidiyor maalesef.Ben en başından beri SÇK’nın kitlesinin sadece DEK ile benzer olduğunu söylüyordum. Sadakatsiz haftaya zorlayabilir evet ama 6’ya düşse bile FOX’a yeter.
Öğretmen bu günde devam etse Baraj gibi 3’lere düşerdi her türlü karlı bir iş.
Ben ABC1'de +10 alır diye düşünmüştüm SÇK... Beni büyük yanılttı.Bu arada tahminlerimle bu oranlar oldukça yakın.Beklediğim oranları almalarına sevindim iki dizinin de.
@denizz19 artık yeni analizci benim.
Biraz bu oranlarla devam etsin de özellikle @Aserat çatlasın istiyorum.Tabi ki her türlü yeter, ona sözüm yok. 5-6 bandı bile kanala yeter artar, yaz dizilerinin çoğunu bittiği dönemde 5-6 çok iyi rakamlar. Tabi senaryo da önemli, izleyici beklediğini bulamazsa da terk edebilir ekranı. Bu her dizi için öyle olsa da yaz dizileri bir müddet sonra tıkanmaya gidiyor maalesef.
O öpüşme olayından sonra herkes yükselir diye düşündü ben de ABC’yi 10 diye düşünmüştüm ama rakip olduğunu hatırlayınca bu oranlara yakın oranlar verdim.Ben ABC1'de +10 alır diye düşünmüştüm SÇK... Beni büyük yanılttı.
Bu sezon @Aserat ın sezonu olacak demiştim. 'Menajerimi Ara' büyük düştü, daha Eylül bitmeden çalkalanma başladı bile. 'Kırmızı Oda' ile yüzü güler gibi bu sezona tek.Biraz bu oranlarla devam etsin de özellikle @Aserat çatlasın istiyorum.Yoksa dediğin gibi tüm yaz dizileri için geçerli olan kaderi yaşayacak ve büyük ihtimalle sezon ortasında bitecek.
Masumlar Apartmannın da yüzü gülerBu sezon @Aserat ın sezonu olacak demiştim. 'Menajerimi Ara' büyük düştü, daha Eylül bitmeden çalkalanma başladı bile. 'Kırmızı Oda' ile yüzü güler gibi bu sezona tek.
Neyi çalkaladın sen ne yedin sen?? ne var senin ağızında ne verdiler sanaaaa kus kusBu sezon @Aserat ın sezonu olacak demiştim. 'Menajerimi Ara' büyük düştü, daha Eylül bitmeden çalkalanma başladı bile. 'Kırmızı Oda' ile yüzü güler gibi bu sezona tek.
Hekimoğlu düştü, Mucize Doktor düştü, Babil düştü.Bu sezon @Aserat ın sezonu olacak demiştim. 'Menajerimi Ara' büyük düştü, daha Eylül bitmeden çalkalanma başladı bile. 'Kırmızı Oda' ile yüzü güler gibi bu sezona tek.
Şom ağzımı açıp @Aserat ın sezonu olacak dedim... Ah şom ağzım! Neyse yüzü güler 2021-2022 sezonuna inşallah.Hekimoğlu düştü, Mucize Doktor düştü, Babil düştü.Hatta bıraktı Babil’i.Hüsranlara doyamadı bu sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?