30 Eylül 2014 Salı ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lost'u izlemedim yani başladım 2 bölüm iyi güzel gidiyordum denyonun biri dedi hepsi rüya çıkıyor bende hay senin gibi dizinin deyip bıraktım.
Ya bırak o senin yorumuna kalmış
Bence adadakiler gerçekti. Dimi @yatutarsa

Yani kücükte olsa umut var diyorsun
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse hiç yok.
En en iyi ihtimal 0.3 yükselip 1.7 olsa bile ilk bölüm için çok iyi değil ki o kadar yükselmez. ABC şu an çok iyi durumda. En zayıf halkası Salı günü bu yeni komedi kuşağı gözüküyor. İlk fırsattı biletlerini keserler. 2'ye yakın bir şey almaları gerekirdi ama şu durumda çok zor. İlk bölümden sonra yükselmeleri de zor. Büyük ihtimal daha da düşerler ilerleyen bölümlerde.

Nazar Değdi valla diziye

Peki 22 bölüm bu sezon kesin yayınlanır mı ? Yoksa direk kaldırılır mı ?

Düzeltme: Güncelleme sonrası Selfie ve Manhattan Love Story'nin reytingleri 1.6 ve 1.5 olarak güncellendi. Bu rakamlar biraz daha umut verici olsa da ilerleyen haftalarda olası bir düşüş ile iki dizinin de tehlike hattına girmesi ihtimaller dahilinde. @Harunnn60 @Forumdash @destere

Bu arada FOX'tan sezonun ilk hamlesi geldi. Forumda takipçisi olmayan yapımlar olduğu için ayrı konu açmaya gerek yok herhalde.

Utopia Salı akşamlarından kaldırıldı. Bundan böyle sadece Cuma akşamları yayınlanacak. Yerine ise 4 Kasım'dan itibaren Masterchef Junior gelecek.

Gelecek Salı Family Guy'ın The Simpsons ile birleştiği özel sezon açılışını tekrarı yayınlanacak. (Bence yine epey iyi reyting alabilir.) Sonraki hafta The Simpsons ve Bob's Burgers sezon açılış tekrarları yayınlanacak. Ondan sonraki iki hafta ise maç varmış zaten. @sokak sanati @-potterhead-

Lost'u izlemedim yani başladım 2 bölüm iyi güzel gidiyordum denyonun biri dedi -spoiler- bende hay senin gibi dizinin deyip bıraktım.

Ya bırak o senin yorumuna kalmış
Bence adadakiler gerçekti. Dimi @yatutarsa
valla ben finali izlediğimden beri onu düşünüyorum
boşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor.
ama gerçekti bence de ya da öyle olmasını istiyorum

Selfie için sevindim
))
Utopia çok merakla bekliyorum acun inş iyi birsey yapar ortaya da izleriz bizde

murder hakkında böyle bir yorum yapmışım zamanında @Forumdash ?