30 Eylül 2014 Salı ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

ABD'de Salı gününün reyting sonuçları belli oldu.

The Voice aldığı 4.1 reytingle bir kez daha NBC'ye harika bir gün yaşattı.

CBS'in polisiye kuşağı geçen haftaya göre düşüşte olmasına rağmen yine iyi performans gösterdi. Person of Interest 1.7'den 1.8'e yükselerek kuşağın tek yükselen dizisi oldu.

Günün kaybedeni ise son günlerde yüzü dizilerinden yana gülen ABC oldu...

Kanalın yeni dizileri Selfie ve Manhattan Love Story oldukça kötü başlangıç yaptılar. Sırasıyla 1.4 ve 1.3 reyting alan dizilerin gelecekleri parlak gözükmüyor.

Düzeltme: Güncelleme sonrası Selfie ve Manhattan Love Story'nin reytingleri 1.6 ve 1.5 olarak güncellendi. Bu rakamlar biraz daha umut verici olsa da ilerleyen haftalarda olası bir düşüş ile iki dizinin de tehlike hattına girmesi ihtimaller dahilinde.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. geçen haftaki 2.1 reytingini 1.8 reytinge düşürdü ve dizinin en düşük rakamlarına ulaştı. Büyük umutlar beslenen dizi görünen o ki kanalı için yük olmaya başlayacak...

İlk iki bölümüyle hatrı sayılır oranlar alan Forever, üçüncü bölümüyle ciddi düşüş yaşadı. 1.8 reytinden 1.4 reytinge düşen dizinin ömrü uzun olacağa benzemiyor...

Fox'un komedileri New Girl ve The Mindy Project her ne kadar düşük reyting almış olsalar da önceki haftalara yakın sonuçlar elde ettiler. Fox'un diğer dizilerinin de bir hayli kötü durumda olduğu düşünüldüğünde diziler için en azından yakında bir tehlike gözükmüyor...

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating/ShToplam izleyici
08:00NBCThe Voice (8-10PM)4.1/1313.73
CBSNCIS2.6/918.84
ABCSelfie - YENİ DİZİ1.6/55.31
FOXUtopia0.8/21.99
CWiHeartRadio Night 2 (8-10PM)0.4/10.99
08:30ABCManhattan Love Story - YENİ DİZİ1.5/54.7
09:00CBSNCIS: New Orleans2.3/716.57
ABCMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D.1.8/55.05
FOXNew Girl1.3/42.37
09:30FOXThe Mindy Project1.1/32.35
10:00NBCChicago Fire2.3/78.71
CBSPerson Of Interest1.8/610.72
ABCForever1.4/55.69

Son düzenleme:
Agent of Shield'in bu hafta düşmesi garanti idi zaten, asıl önemli olan bölümün performansı birşeyler verdiyse artabilir.

Ama görünen şu ki ilk sezon finale girilirken çok değişik , mantık dışı girişimlerle geldiler ve benim gibi fanlarınada olumsuz yansıdı bu durum.

Bence televizyonların şuan Forever gibi bir diziye ihtiyacı var, reytinglerin artması lazım.

Abc Pazartesi kötüydü Salıda çökmüş. Pazar bir tane iyi dizisi var OUaT Pazartesi'de 1 tane ortalama bir dizisi var Salı çok kötü. İyi olmuş baya.

Selfie zaten umut vadetmiyordu bence. Hiç izlemedim ama cıvığı çıkan işler pek ümitlendirmiyor beni.
Diğerleride kötü işte baya.

Utopia düşük devam ediyor baya beğenilmemiş ama çokda düşmüyor sanki hatta artmış bile.

Abc Pazartesi kötüydü Salıda çökmüş. Pazar bir tane iyi dizisi var OUaT Pazartesi'de 1 tane ortalama bir dizisi var Salı çok kötü. İyi olmuş baya.

Selfie zaten umut vadetmiyordu bence. Hiç izlemedim ama cıvığı çıkan işler pek ümitlendirmiyor beni.
Diğerleride kötü işte baya.

Utopia düşük devam ediyor baya beğenilmemiş ama çokda düşmüyor sanki hatta artmış bile.
HTGAWM, Scandal, OUAT, Grey's Anatomy.. Bunlar yeter de artar bile Abc'ye
Ne istiyosun ya Abc'den!

@OzaN Fox'un reytingleri niye böyle sence?
Ellerinde hiç güçlü iş yok. NBC'de The Voice var mesela haftada iki günü kurtarıyor bir de arkasında iki dizi koyuyor onlar da çok iyi gidiyor.

ABC'de Modern Family var arkasına, önüne koydukları iyi gidiyor. Aynı şekilde Once Upon a Time ve Scandal için de aynı şeyler söylenebilir. (Scandal'ın tutmasında da Grey's Anatomy payı var tabii.)

CBS'te The Big Bang Theory var NCIS var. Arkasına koydukları da iyi gidiyor.

FOX'ta ise hiçbir şey yok. Hepsi vasat yapımlar. Dolayısıyla birbirlerini destekleyemiyorlar ve yeni diziler de kötü başlıyor. Mesela CBS, Scorpion'u TBBT arkasına koydu ve ondan destek alarak o dizi de iyi başladı. Fox'un hiç böyle bir şansı yok. Scorpion Fox'ta başlasa eminim 1.1-1.6 arasında gezinirdi en iyi ihtimal.

Ellerinde hiç güçlü iş yok. NBC'de The Voice var mesela haftada iki günü kurtarıyor bir de arkasında iki dizi koyuyor onlar da çok iyi gidiyor.

ABC'de Modern Family var arkasına, önüne koydukları iyi gidiyor. Aynı şekilde Once Upon a Time ve Scandal için de aynı şeyler söylenebilir. (Scandal'ın tutmasında da Grey's Anatomy payı var tabii.)

CBS'te The Big Bang Theory var NCIS var. Arkasına koydukları da iyi gidiyor.

FOX'ta ise hiçbir şey yok. Hepsi vasat yapımlar. Dolayısıyla birbirlerini destekleyemiyorlar ve yeni diziler de kötü başlıyor. Mesela CBS, Scorpion'u TBBT arkasına koydu ve ondan destek alarak o dizi de iyi başladı. Fox'un hiç böyle bir şansı yok. Scorpion Fox'ta başlasa eminim 1.1-1.6 arasında gezinirdi en iyi ihtimal.​
Ne çok etkiliyor önceki program 😵 Bu amerikalılar kanal değiştirmeyi mi bilmiyor nedir

Alışkanlık önemli tabii. Bir de yakın kitleli işler koymaya çalışıyorlar ki birbirini desteklesin. Çok alakasız şeyler koyunca izlenmiyor. Mesela ABC yıllardır Modern Family'den yeterince yararlanamadı. Hep alakasız komediler koydu ve çoğu bitti. Bu sene ise aile komedisi olan Black-ish'i arkasına ve yine aile komedisi olan The Goldbergs'i önüne koydular ve ikisi de harika başladı.

agents of shield çok sıkıcı olmuştu
hele başroldeki adamla çinli kadının ilişkisi çok saçmaydı reytingi de çok düşmüş

agents of shield çok sıkıcı olmuştu
hele başroldeki adamla çinli kadının ilişkisi çok saçmaydı reytingi de çok düşmüş
bir dizi izlemiştim başrolde yuvarlak kafalı got pantolonlu ortayaşlı silindir vücutlu bir zenci kadın vardı
bu dediğin dizimiydi değilmiydi bilemiyorumda sanki böyle bir ismi vardı dizinin ilk 15 dakikada diziyi terketmiştim

how to get awat with murder olamsın o

Bilmediğim bir nedenden dolayı canımı sıkıyor kanal.
3 günü fiyasko sonuçta.

3 günü fiyasko sonuçta.
Black-ish ve Modern Family'i unutmuşum
Lost'un kanalını sevmemek? Üstüne OUAT'ın da kanalı

3 günü fiyasko sonuçta.

Black-ish ve Modern Family'i unutmuşum
Lost'un kanalını sevmemek? Üstüne OUAT'ın da kanalı

Lost'u izlemedim yani başladım 2 bölüm iyi güzel gidiyordum denyonun biri dedi hepsi rüya çıkıyor bende hay senin gibi dizinin deyip bıraktım.