senaryoda pek bir şey yok fatih in birçok kez suikaste uğradığını hangi vezirin-şehzadenin ne zaman öldüğünü kitapalrdan da okuruz bu konuları kurgulamadan sunmuşlar direkt
Sonradan eklemeler yapılması gerekiyordu yani.
senaryoda pek bir şey yok fatih in birçok kez suikaste uğradığını hangi vezirin-şehzadenin ne zaman öldüğünü kitapalrdan da okuruz bu konuları kurgulamadan sunmuşlar direkt
izlemiyorsun hiç panpa ayıp ama msti yeniçerileri nasıl kullanıyorüff emre muhteşemde bitane bile dogru bişey yok sen gelmiş nelere takıyon. muhteşemde mustafa isyan etmeden çevresi yüzünden öldürecek gösteriliyor. halil inalcık mustafanın isyan ettiğini ispatladı senle konuştuk. ama muhteşem kafasına göre cariyeler üretir olaylar yaratır onlara bişey demezsin )))) hürrem melek gibi o kadar hayratı var. dizide gören korkuyor karıdan ))) sen biraz git muhtemele ugraş )))
bana belgesel gibi geldiSonradan eklemeler olmadan olanı gayet iyi götürüyor senarist.Film tadı var daha çok ama şikayetçi değilim.
Karadayı niye bu kadar düşük ya
Sahneler cok etkileyici...senaryoda pek bir şey yok fatih in birçok kez suikaste uğradığını hangi vezirin-şehzadenin ne zaman öldüğünü kitapalrdan da okuruz bu konuları kurgulamadan sunmuşlar direkt
Yahu share'e göre sıralama olsaydı Muge anlı hergün listede 1. olurdusahrlere bak dedim.. 2 puan fark var yahuu
izlemiyorsun hiç panpa ayıp ama msti yeniçerileri nasıl kullanıyor
bana belgesel gibi geldi
bence hiç etkileyici yanı yok erkekler bzok özenmiş kadınlar my yeSahneler cok etkileyici...
ilk bölüm için sıkmayabili ama bu konlşar uzarsa en fazla 3.bölüme sıkarBana çok akıcı hiç sıkmayan ve doğru bir dizi gibi geldi.
Bende acun niye reklama girdi dedim, bu acun çok fenaFatih reklam 21:37
karadayıda reklamdan çıktı fatihe geçit yokO ses yine yaptı yapacağını, fatihe geçit vermedi yazıyodum ki şimdi reklama girdi
10 milmilimilyoncklarYapımcı fatih aksoy nasıldır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?