30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Fatih düşmüş bu anlıkta ama zor bir günde başladı tabii. Haftaya kesin yükselir tekrarlar sayesinde.

hacı sen reytingleri nası okuyorsun .. sharelerine baksana.. hangisi yüksek bi bak.. iki sistemde kıyaslama yapcaksan sharelerine bakacaksın( gerçi reytingde de yüksek ya ) zaten ondan dolayı sıralmada ikiye katlamış

Fatih çok zorlu günde yayınlanıyor.Millet artık Pazartesi'yi doldurdu ama bir iki haftaya senaryo ve dizi akışı böyle giderse iyi bir sıçrama yakalayabilir.

İst fetih yerine, osmanlının çöküş konusunu işleselerdi belki tutma ihtimali daha yüksek olurdu.

Rating Kurdu'ndan bir yorum

''Fatih dizisinin ilk 75 dakika ortalaması 4.10 rating.Bu sonuca göre Karadayı ve O Ses ile rekabet etmesi çok zor.Diziyi zor günler bekliyor.''

Fatih çok başarısız bir yapım olmuş oyunculuklar kostümler çok kötü

halk siyasi dizi sevmez
(siyasi derken fatihin siyasi yönü değil dizinin konusunu günümüzdeki siyaset belirlemiş
)
Siyasi yonünü birak muzikleri senaryosu bence 10 numara 5 yildiz ben bu diziden cok umutsuzdum ama sevdim baya inaniyorum ben yukselecek bu dizi yarin abde 6 ratiing bekliyorum

Hangisinin yüksek??? Virgül sonrasına dayanarak mı kyaslamayı yukseltiyorsun
Biz o virgül sonrasını O ses ve Karadayı'da yapıyoruz

üff emre muhteşemde bitane bile dogru bişey yok sen gelmiş nelere takıyon. muhteşemde mustafa isyan etmeden çevresi yüzünden öldürecek gösteriliyor. halil inalcık mustafanın isyan ettiğini ispatladı senle konuştuk. ama muhteşem kafasına göre cariyeler üretir olaylar yaratır onlara bişey demezsin )))) hürrem melek gibi o kadar hayratı var. dizide gören korkuyor karıdan ))) sen biraz git muhtemele ugraş )))

Siyasi yonünü birak muzikleri senaryosu bence 10 numara 5 yildiz ben bu diziden cok umutsuzdum ama sevdim baya inaniyorum ben yukselecek bu dizi yarin abde 6 ratiing bekliyorum
senaryoda pek bir şey yok fatih in birçok kez suikaste uğradığını hangi vezirin-şehzadenin ne zaman öldüğünü kitapalrdan da okuruz bu konuları kurgulamadan sunmuşlar direkt

Fatihte en beğendiğim saray oldu çok güzel yapmışlar.