30 Ekim 2014 Perşembe ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da Perşembe'nin reytingleri belli oldu.

Bu Perşembe önemliydi çünkü CBS'in spor yayınları bitti ve kendi komedi kuşağını yeniden yayınlamaya başladı.

Yeniden Perşembe'ye geri dönen The Big Bang Theory, beklentilerin aksine düşüşle başladı yeni gününde. Geçen hafta Pazartesi gününde 4.6 reyting alan dizi, bu hafta 4.1 reyting aldı.

Geçen sezonun ses getiren yeni komedilerinden olan ve eleştirmen beğenisi toplayıp Allison Janney'e Emmy ödülü de kazandıran Mom, nihayet yeni sezonu açtı. Dizi, The Big Bang Theory'nin desteğini oldukça iyi kullandı ve başladığından beri en yüksek reytinglerini elde etti.

Son sezonunu açan Two and a Half Men de iyi bir başlangıç yaparken, CBS'in yeni dizisi The McCarthys ilk bölümüyle beklentileri karşılayamadı.

CBS'in bir diğer dizisi Elementary de sezonu oldukça düşük rakamlarla açarak hayal kırıklığı yarattı.

ABC dizilerinden Scandal oranlarını korurken How to Get Away With Murder bu hafta düşüşe geçti.

NBC'nin komedi ikilisinde işler gittikçe kötüleşiyor. Bad Judge ve A to Z 1 reytingin de altında kaldılar. Bu durum Parenthood'u da iyice düşürmeye başladı. Büyük ihtimalle NBC, iki diziden en az birini kısa süre içerisinde yayın akışından çıkaracaktır. Ekleme: bu yazıyı yazdıktan saatler sonra iki dizi için de iptal haberi geldi: detay

İşte günün reytingleri:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00CBSThe Big Bang Theory (8-8:31PM)4.1/1416.25
ABCIt's The Great Pumpkin Charlie Brown1.7/66.25
FOXBones1.3/45.6
NBCThe Biggest Loser1.1/44.42
CWThe Vampire Diaries0.8/31.58
08:30CBSMom - 2. Sezon Açılışı2.5/811.13
09:00ABCScandal3.1/99.32
CBSTwo and a Half Men - 12. Sezon Açılışı2.4/710.29
NBCBad Judge0.9/33.9
FOXGracepoint0.8/23.31
CWReign0.5/11.23
09:30CBSThe McCarthys - YENİ DİZİ1.7/58.08
NBCA to Z0.7/22.49
10:00ABCHow To Get Away With Murder2.7/88.68
CBSElementary - 3. Sezon Açılışı1.2/47.57
NBCParenthood1.1/43.89

Son düzenleme:
htgawm a @destere nin nazarı değmiş

grey s anatomy yok muydu
@OzaN
@Çiğdem- senin tvd de düşmüş oh olsun beter ol

reigni izledim çok fazla narcisse varidi melun adam onu görmek istemiyik .ss
scandal boşta başlanacak diziler listesinde duriyi
elemantary bitti saniyidim lucy liu için sevindim devam etmesine

Mom'ın iyi başlamasına sevindim. Chuck Lorre galiba yine uzun soluklu bir sitcoma daha imza atmış olacak. Bu sezondan sonra gerisi de gelir gibime geliyor ama umarım çok düşmez sonradan.

Diziyi biriktirip izleyecektim sözde ama dayanamayıp ilk bölümü izlerim belki. Eleştirmenlerden de çok iyi eleştiriler gelmiş zaten.

Yok bu hafta ara vermişler. Grey's Anatomy için ABC'nin değişik planları var herhalde sık sık ara veriyor. Oysa Scandal ve HTGAWM'a göre çok daha fazla sayıda bölümü yayınlanacak...

mom nasıl bişeydi ya? mom momy momiş insana bobsları hatırlatıyor

izlemem şart onuda bir değerlendirelim

Son düzenleme:
güncelleselerde en fazla sıfır nokta bilmem kaçsıfır birlik bir artış olur yani silindirik zenci tezyze her türlü gidici

dur bir göz atayım komediyse 20 dakikadır 20 dakika sonra konuyu anlatırım sana
zenci teyze silindir gibi ezsin geçsin seni emi .ss

güncelleselerde en fazla sıfır nokta bilmem kaçsıfır birlik bir artış olur yani silindirik zenci tezyze her türlü gidici

dur bir göz atayım komediyse 20 dakikadır 20 dakika sonra konuyu anlatırım sana
How to Get Away With Murder'ın yeni sezon şimdiden garanti, düşmüş olsa bile oranları hala çok çok iyi.

Mom aslında baya vasat başladı ama sezon içinde gittikçe yükseldi. Son bölümleri baya iyiydi. Özellikle oyuncuları çok iyi. (Emmy kazandı en büyük anne.
) Yine de genel olarak çok mu iyi dizi? Hayır ama potansiyeli var.
Sen sever misin? Biraz zor gibi ama mümkün tabii.

biraz önce pilot bölümü bitirdim bir çok sahnesi muhteşemdi çok komikti... christy adlı kadının ağlayarak lokantada yemek servisi yaptığı sahneyle başladı çok hoştu..
her amerikan dizilerinde komedi olsun dram olsun araya şu toplu terapi sahneleri koyuyorlar ondan nefret ediyorum burayada sıkıştırmışlardı onun haricinde ilk bölüm süperdi bence
christy nin kızı violet, anneanne bonnie karakterleride güzel

Beğendiğine sevindim. İlk bölümü beğendiysen devamı gelir zaten. Yalnız terapi sahnelerini ben de sevmiyorum ve biraz çok bu dizide maalesef. (Yeni sezonda azalır belki, inşallah.
)

Bir yorum konusu da açayım o zaman Mom'a. Forumdaki izleyicileri çoğalmaya başlıyor.

offf her dizim düşüyor zaten ben reytingleri ciddiye almıyorum

Güncellemeler geldi.

TBBT hariç tüm CBS dizileri düştü. Özellikle Elementary berbat başlamış oldu. Mom hala rekor seviyede.