30 Ekim 2011 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 50.0%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 66.7%
  • Eyyvah Eyvah 2 - T.S. (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Ay Tutulması (Star)

Oy: 1 16.7%
  • Bul Bakalım (Star)

• Arka Sıradakiler Umut (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Stadyum (TRT 1)

Oy: 1 16.7%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Umutsuz Ev Kadınları yine zirvede yer almayı başardı. Fakat O Ses Türkiye'nin gelişiyle birlikte özellikle totalde reyting kaybı yaşadı.

Pazartesi geceleri zirvede yer alan O Ses Türkiye, Pazar'a geçince ikinci sırayla yetinmek zorunda kaldı. Buna rağmen çok yüksek oranlar alan yarışma Show'u sevindirdi.

Türk sinemasının son dönemlerindeki en iyi komedi filmlerinden biri olarak gösterilen Eyyvah Eyvah 2 yine üst sıralarda yer almayı başardı.

Star'ın Doğuş grubuna satılmasıyla birlikte sona erdirileceği iddia edilen Ay Tutulması'nın özellikle A/B'de oranlarını yükselterek 6.sırayı alması dikkat çekti. 2 hafta sonra yerini Behzat Ç'ye bırakacak olan Ay Tutulması'nın akıbeti merak ediliyor.

A/B'de 78.sıraya kadar düşen ve sadece 1 share alabilen Arka Sıradakiler ise artık "Umut" vermiyor. Dizi, yakın zaman içerisinde yayından kaldırılabilir...

Son düzenleme:
O Ses Türkiye'yi izledim. İlk kez izledim. Çok eğlenceli bir program olmuş. :) İzlemeye devam edebilirim :)

birşey izlemedim abilere gittik ama içkinin günahları konusunda bahsettiğim abilere değil normal abim gibi gördüğüm kişiler ama pilav yedik :)

O Ses Türkiye gerçekten çok iyi program. Acun'u sevmem ama son yıllarda izlediğim en iyi yarışma formatı diyebilirim :)

ben fazla seyretmedim ama izlediğim kadarıyla eğlenceli :)

arka sıradakiler umut izledim çok harika bölümdü eski günleri hatırladım inşallah bu hafta büyücek

Umutsuz Ev Kadinlari'ni ve reklam aralarinda O Ses Türkiye'yi izledim.. Bakalim nasil sonuçlar çikacak..

Umutsuz Ev Kadınları ve O Ses Türkiye'yi izledim saat 21.30 gibi izlemeye başladım :D

Ay Tutulması kesinlikle bitmemesi lazım Star için çok iyi reyting almış bu günde Ab'de 6. olmuş

yine ezmiş geçmiş ev kadinlari süper reytingler ay tutulmasi yerine daha iddali bi yapim gelebilir ..

Arka siradakiler umut (özet) arka siradakiler umut yeni bölümü geçmiş :)) özet yeni bölümü geçmiş garip :) dün gece izledim çok güzeldi inş haftaya büyür

Ay Tutulmasi yükselise geçmis, bence bitirmez Dogus grubu diziyi.. Bakalim ne olacak..

İzlediklerim;
- Umutsuz Ev Kadınları

Umutsuz Ev Kadınları;
Son 1 saatini izledim. Sinan'ın işler karıştırdığını önceki bölümlerden görmüştüm ve bu bölümde hırsız olduğu ortaya çıktı. Güzel bir bölümdü.

'Umutsuz Ev Kadınları' Dizisi Reyting Hakkında Yorumum;
İyi reyting almaya devam ediyor. Dahada iyi reyting alacağını düşünüyorum zamanla. Artık yarışma programların önemini yitirmeye başladığını düşünüyorum. Acun'un programları iyi reyting alsada eskisi kadar iyi değil.