30 Aralık 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kıskanmak - 16. Bölüm | NOW

• Rüya Gibi - 5. Bölüm | Show TV

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 64. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye All Star Altın Kupa | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,873
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1716390361387-png.127046

Kıskanmak'ım AB ve ABC1'de 1. olmuş. 6 reyting almıştı sonunda. Çok mutluyum. ❤️
Mehmed: Fetihler Sultanı gayet iyi gidiyor tebrikler.
Rüya Gibi acilen tüm gruplarda 4 almalı.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Kıskanmak dizisini tebrik ederim. Nerden nereye geldi oranlar.
Rüya Gibi olmadı gibi.
Trt dizisinin oranlarıda iyi. Hiç ilgimi çekmeyen bir tarz. Pek denk geldiğimde söylenemez.

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Rüya Gibi'nin maçsız akşamda yükselememesi tatsız olmuş. Düzgün bir iş olsa da Aydan-Çido-Fiko sahneleri dışında tutunacak dal bulmakta zorlanıyorum özellikle de Seda Akman'ın oynadığı karakter ve oğlunun hikayesi çok itiyor. :T: Oyuncular dizi başlamadan önce "çok özlediğimiz, hasretini çektiğimiz iş" falan diyordu ama birkaç eğlenceli sahne dışında bu iddiasının altını doldurabildiğini maalesef düşünmüyorum. Elbette gönül ister ki bunlara rağmen daha iyi reyting alabilsin. Yine de ABİ'nin gelişinden fazla olumsuz etkilenmediği sürece devam edecektir zira yüksek maliyetli bir iş değil ve kanalın sırada bekleyen yeni projesi de yok.

Kıskanmak ne yaptı etti alelade bir Kızılcık Şerbeti replikasına dönüşme pahasına da olsa kendini sağlama aldı. İlk bölümlerde farklı şeyler izleyeceğimizi hissettiren psikolojik katmanlı ve görece derinlikli anlatıma yazık oldu (gerçi Yılmaz Şahin onun da hakkını pek veremedi ya neyse).

Müge ve Esra yıllardır zirveden inmediler. Gündüz kuşağı olmasa atv silinip gidecek nerdeyse.