30 Ağustos 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu?
Ben Bilmem Eşim Bilir yine zirvede yer alabildi mi?
Zengin Kız Fakir Oğlan ilk bölümüyle ne kadar izlendi?
Fox'un iyi başlayamayan dizisi Aşkın Halleri toparlanabildi mi?
İşler Güçler'in reytinglerinde son durum ne?
Sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

TRT Spor'da yayınlanan Twente - Bursaspor maçının ikinci yarısı iki grupta da zirvede yer aldı.

Ben Bilmem Eşim Bilir başarısını sürdürerek ikinci sırada yer aldı.

TRT 1'in yeni dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan ilk bölümüyle özellikle A/B grubunda iyi bir giriş yaptı.

İnsanlar Alemi sezon finaliyle özellikle totalde çok gerilerde kaldı.

İşler Güçler, iki grupta da 10 share altında kalarak bekleneni veremedi.

Aşkın Halleri, yarışta yine epey gerilerde kaldı.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
Ben Bilmem Eşim Bilir yine harika gitmiş
Maç iki grupta da zirveyi kapmış. AB`de oranları daha yüksek
Zengin Kız Fakir Oğlan orta başlamış. TRT`ye yeter oranlar almış
İşler Güçler ve İnsanlar Alemi özellikle AB`de düşüş yaşamışlar. Geçen hafta İnsanlar Alemi AB`de 3.64 almıştı şimdi 1.86 almış. Büyüyk düşüş yaşamış

Son düzenleme:
zengin kız fakir oğlan maçtan sıralamada biraz düşmüş daha ilk bölüm olabilir.

işler güçler düşmüş

Eeeee az önce Bırol 1.cıyız diye tweet atmişti.Hani 1.cilik? Bırakın 1.ciliği aldiği oranlarda kötü.Hem persembeye alternatif olacaksa zaten var.İŞLER GÜÇLER...
İşler Güçleri dun akşam izlememiştim:(Şimdi izlicem netten.

Twente - Bursaspor maçı total'de ortalama 5 reyting alarak basarili gitmis , abde ortalama 5.5 reytingle cok iyi gitmis.

BBEB totalde 5.8 reyting alarak yine mutis performans gostermis , abde 5.5 reytingle gayet iyi gitmis.

Zengin Kız Fakir Oğlan , Twiter da total 2 , ab 1 yazmistilar ama goruyoruz ki , total'de 2.5 reytingle 12.sirada , abde 2.8 reytingle 5.sirada yer almis.

Zengin Kiz Fakir Oglan'i Total grubunda daha yükseklerde beklerdim açikcasi

twente bursa maçı ikinci yarı ve uzatmalrı iki gruptada eestan yazmış tebrikler gerçekten

Eeeee az önce Bırol 1.cıyız diye tweet atmişti.Hani 1.cilik? Bırakın 1.ciliği aldiği oranlarda kötü.Hem persembeye alternatif olacaksa zaten var.İŞLER GÜÇLER...
İşler Güçleri dun akşam izlememiştim:(Şimdi izlicem netten.
İşler Güçler'in günü değişecek büyük ihtimal. Babalar ve Evlatlar, Evlerden Biri yayınlanacak Perşembe günleri...

maç ilk yarıda çok iyi oranlar almış bu kadar rreyting alacağını bilse atv star filanda yayınlardı büyük bi kanalda olsa ikinci yarı ve uzatma 9 10 reyting alırdı