3 Yeni Komedi Dizimiz Var Ama 3 Dizide De Gülmek İçin Zorlanıyoruz

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Milliyet yazarı Sina Koloğlu, İşler Güçler, Düşman Kardeşler ve İberi Aİlem gibi dizileri anlamakta zorlandığını yazdı. İşte Sina Koloğlu'nun yazısı...
BEN BU KOMEDİLERDEN ANLAMIYORUM
Biri sosyal medyada aldı yürüdü, diğerleri onun ayarında olmasa da belli bir izleyici kitlesi edindi kendine. 'Düşman Kardeşler', 'İbreti Ailem' ve 'İşler Güçler'den söz ediyorum. İlk ikisine gülemiyorum, üçüncüyse yoruyor
Pes ettim. 'İbreti Ailem'deki 'Küçük Emrah gibi camın ardından birbirinize öpücük mü atacaksınız' şeklindeki bir espriye gülemiyorum. Ya da 'Düşman Kardeşler'deki 'Don't fadır. Burası senin babanın yeri değil'e...
Gülemiyorum ama gülen var ki millet yazıyor, çiziyor, oynuyor.
Peki 'İşler Güçler'e ne demeli? 'Diziye gülmek için en başından izleyeceksin kardeşim' diyenler oldu.
Espri gidişatı yoruyor beni. Ya bir dur, nefes al, espri yapma, oyuncuları rahat bırak. Yok illa espri yapacaklar. Ya da 'Hah şimdi geliyor, bakalım yine ne laf edecekler?' diye bekliyorsun. Bekletiyor adamı dizi. Böyle olunca da yoruluyorsun.
Son bölümün tekrarını izledim. Ebleh, ebleh bakmışım ekrana. Sorun sizde değil bende tamam, bütün komediler sizin olsun.

634799154461438904.jpg

Buyur Sen Yaz Komedi Dizisi
Bizde Gülelim
Adama bak yahu .

Aslinda hakli oldugu yerler cok. Ama Dusman Kardesler herkese hitap ettigi icin en azindan gulumsetebiliyor. Digerleri zaman kaybi. :)

Çoğu kişi İbreti Ailem ve İşler Güçler'i beğenmişer çoğu kişi beğendiğine göre sorun bu yazıyı yazan adamda :)
Ben de bu dizileri biraz izledim gayet başarılı diziler bir Akasya Durağı değiller yani