3 Yıl Sonra Emir ve Feriha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Show TV'nin fenomen dizisi 'Adını Feriha Koydum'un 15 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 65. Bölümü 3 yıl sonrasını anlatacak.

67.bölümÜyle final yapmiyormuydu?

son 2 bölümde yapılacak hamle değil. hadi finalin son 30 dksını yaparsın hikayeyi tamamlamak için ama saçma olmuş

64. Bölümü görmeden 65. Bölümü çok merak ettim. 67. Bölümde de büyük final ve 66. bölümle birlikte de Vahide Gördüm var. Son dört bölüm harika olacak.

64. Bölümü görmeden 65. Bölümü çok merak ettim. 67. Bölümde de büyük final ve 66. bölümle birlikte de Vahide Gördüm var. Son dört bölüm harika olacak.
Bence Vahide Gördüm 65ci bölümde gelecek. Sonuçta aradan 3 yıl geçiyor. Zehranın gelmemesi tuhaf olur bir az

Bence Vahide Gördüm 65ci bölümde gelecek. Sonuçta aradan 3 yıl geçiyor. Zehranın gelmemesi tuhaf olur bir az
Vahide Gördüm Ayhan Hanım sinema filmi için Eskişehirde şu an. Sanırım bu hafta bitecek çekimleri fakat 65. bölüme yetişmesi imkansız. 66. bölümde olacaktır muhtemelen.

bu dizinin sezon finali ne zamandıki ..

Bu hafta yayinlanacak olan fragman çok çok basarili.. Seher ve Sanem yolun sonunda..