2024 3.Tur | Tarkan - Şerbetli vs Melike Şahin - Ortak

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
62,415
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 3.tur ile karşınızdayız.

3.turun sonunda çeyrek finale yükselen şarkılar belli olacak.

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?
Tarkan - Şerbetli

Melike Şahin - Ortak

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss.. , @Crazy Recep

"Ortak" şarkısı bence 3. turdaki Melike Şahin şarkılarının en zayıfı... Tarkan bu eşleşmede favorim.

Melike Şahin demek zorunda kaldım ah be Tarkan

Yakın şarkılar ama Tarkan ağır bastı

kararsiz kalmistim ama tekrar dinleyince
Tarkan - Serbetli

Çok zor bir grup olmuş. Sonraya bırakıyorum burasını.

Az farkla Melike Şahin ama ikisi de çok çekmedi.

Zor eşleşme olmuş. Arada kaldım ama mecbur seçeceğiz birisini...

Tarkan - Şerbetli

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Tarkan - Şerbetli

Divamızın zaten etkinlikte 3 şarkısı var. Megastarımızın ise tek şarkısı Şerbetli. Onu oylamak istedim o yüzden. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...