2024 3.Tur | Melike Şahin - Canın Beni Çekti vs Gülşen - Bal

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
62,261
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 3.tur ile karşınızdayız.

3.turun sonunda çeyrek finale yükselen şarkılar belli olacak.

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?
Melike Şahin - Canın Beni Çekti

Gülşen - Bal

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss.. , @Crazy Recep

İşte finalistlerimden biri daha. Bence Melike Şahin'in hem bu yarışmada, hem de albümündeki en iyi şarkısı "Canın Beni Çekti" idi. Gülşen, artık eski Gülşen değil ne yazık ki...

Melike Şahin'in şarkısı hoş olmuş onu seçtim

Aleyna babada bir sıkıntı çıkarsa Melike sultanımı bu şarkısıyla üst üste 2. kez şampiyon yapmak lazım ama öncelik babada tabii ki :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aleyna babada bir sıkıntı çıkarsa Melike sultanımı bu şarkısıyla üst üste 2. kez şampiyon yapmak lazım ama öncelik babada tabii ki :A

ikisini finale cikarsak daha iyi :A bakalim öyle bir tablo olur mu :A

• Harika
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...