Ah o erkekler yok mı o erkeklerYa o üşengeçlik durumu ruh haline göre de değişebiliyor, bazen hiçbir şey yapasın gelmiyor falan.Erkeklerin konusunu da hallettin ama, onda daha geniş bir paylaşım söz konusu zaten.
Aynen işimiz kolay, iki konu halledilir hemen.
Ah o erkekler yok mı o erkekler
Seninle ilk ciddi tartışmamıza sebep oldu
İlk kez olunca bi tuhaf oluyor insanGerçekten öyle Dosi hanım, ben de biraz gereksiz çıkışlar yaptım orada ama tatlıya bağlandı neyse ki.
Ortaklar birbirleri ile zaman zaman tartışabilir zaten.
İlk kez olunca bi tuhaf oluyor insan
Aslında zaman zaman ufak tefek tartışmalar illaki olmakta ama bu biraz can sıktı fakat çok geçmeden tatlıya bağladık
Yalnız biz ortak ortak diye diye bu dönem tam ortak olduk. Seni zorla etkinliğe alıştırdım
Bu sabah farkettim.Bu grupta toplu etiket unutulmuş, biraz oy eksiği var o yüzden. @Dosi
etiket yoktu ama fark ettim ben kullandım oyumuBu sabah farkettim.
Dün zaten aksilik yaşadık. Oylayanları göremiyorum 5 grupta :S
Ozaman yapayım etiketi.
Oylayanlar üstüne alınmasın
@eskici @Özgür @batuhankaralar @Sherlock @Turkuazz @Dosi @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @HeisenBerg @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @Felon @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @AteşBöceği
@hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci ve herkes
Bu sabah farkettim.
Dün zaten aksilik yaşadık. Oylayanları göremiyorum 5 grupta :S
Ozaman yapayım etiketi.
Oylayanlar üstüne alınmasın
@eskici @Özgür @batuhankaralar @Sherlock @Turkuazz @Dosi @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @HeisenBerg @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @Felon @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @AteşBöceği
@hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci ve herkes
Yok niye silinsin :SBen bu ankete oy vermiştim ama silinmiş galiba tekrar verdim
Yok niye silinsin :S
BHND cevabını verdim. Bakarsın 😊Valla bilmiyorum anlamadım ki ben eminim bu gruba oyumu kullandım
BHND cevabını verdim. Bakarsın 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?