hayret bi şey
Emekli
Her konuya beğeni atıp burayı unuttun
Senciyiz.
Olması da lazım zatenHer konuya beğeni atıp burayı unuttun
Mine Tugay rahat ikili elemelerde olur. Bakalım finalist olacak mı. Olacak gibi görünüyor gerçi
2019'da çeyrek final öncesi elenmişOlması da lazım zaten
Şu bahsettiğimiz Güzelimiz cidden duraklamış 😱Burada bir isim 58.8 olan durakladı birden
17.6 sonradan atak yaparsa hiç şaşırmam@Tolstoyevski
Daha önce böyle bir film gördük sonuçta
yok bir tanesi 1,2 tane daha almalı bence kesin değil. Ne yapacağı belli olmaz diğerinin@Dosi bu grup açıldığı gibi kesinleşmiş gibi, buradan da dönmez herhalde
Serenay'dan vazgeçemedin bir türlü. Umarım elenirAfra Saraçoğlu
Serenay Sarıkaya
Yasemin Allen
Serenay'ın hakkı bu oy değil, acilen ekranlara dönmesi gerekiyor artıkSerenay'dan vazgeçemedin bir türlü. Umarım elenir
Mine Tugay'a da başka zaman odaklanırım
Moderatör, içini ferah tut.Yüksek ihtimal gidici.Serenay'dan vazgeçemedin bir türlü. Umarım elenir
Mine Tugay'a da başka zaman odaklanırım
Böyle dedin geçen sefer son dakika oyları ile Hadise'yi elediSerenay'ın hakkı bu oy değil, acilen ekranlara dönmesi gerekiyor artık
Yok bunuda geçer. Diğer tur bilemem ama kazanmayacağı kesinModeratör, içini ferah tut.Yüksek ihtimal gidici.
Aboo sen de benim hayret nidamı kullanmışsın pek görmezdik sende ama yakışmış 😱Aboo burda işler karışıyor@Tolstoyevski o yerinde sayan ilk başlarda fark atmıştıoy vermeyen isimler o yerinde sayna en yakın isme kesin oy verecek kişiler
Düelloda şansı yok. Diğer isim popülerAboo sen de benim hayret nidamı kullanmışsın pek görmezdik sende ama yakışmış 😱
Yok bence 3.olacak kişi de şu anki kişi olur, değişen bir şey olmaz düelloya kalınsa bile.
Senin her dediğin çıkıyor o yüzden itiraz edemiyorum şimdiDüelloda şansı yok. Diğer isim popüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?