@xBUGRAx senin Cansu Dere'n burada
Oylama yapmayı unutma
@Forumdash artık sende oylamalara katılsan? 3. tur ve sadece 8 grup var
Oylama yapmayı unutma
Ne zaman bitecek bunlar?? 4.tura gecelim artık ben de sabırsızlanıyorum😛@xBUGRAx senin Cansu Dere'n burada
Oylama yapmayı unutma
pazartesi 4. tur ve artık oylama sürelerini azaltırız.Ne zaman bitecek bunlar?? 4.tura gecelim artık ben de sabırsızlanıyorum😛
Hayır kullanmampazartesi 4. tur ve artık oylama sürelerini azaltırız.
Bu kategorilerde 1- 2 oy lazım olursa kullanırmısın? 4. turda 32 güzel yarısacak ve eşitlikle tur atlattırıyorum. 32 üstü olmaması adına sana etiket yollarım ama tabi sende dengeyi bozmayacak oylamalarda bulunursun belki
Bari burda oy kullan hazır gelmişken
Ya senin favorin elenirse? ?Hayır kullanmamÇünkü onca insan oy kullanmıs, belki umutlanacak kendi favorisiSaçma ama hak yiyemem
Benim favorim elenmez çünkü benim favoridirYa senin favorin elenirse? ?
Kesin Ay Yapım oyuncularıdirBenim favorim elenmez çünkü benim favoridir
BilemezsinKesin Ay Yapım oyuncularıdir
Oylamalar yaparken açıkla bari. Finalde kazananın konusunda 'favorim buydu' klişesine girme sakınBilemezsin
Biliyordum ama yinede adet yerini bulsun diye at dedim
Biliyordum ama yinede adet yerini bulsun diye at dedim
Bu grubun lideri, nihayet görmek istediğin yerde
Menes gelirim dedi ama gelmedi ? şuan bitsinde kurayi aradan çıkarmayı düşünüyorum. Aslında kura sılaramasını çektim. üst tura çıkanları grup ve sıralama sirasina göre dizecem ve çektiğim kuraya hangi güzelin numarası cekilmişse oraya yazacamBu gruptan lider çıkamasa ağır söverdim zaten, tartışmasız hak edilmiş bir liderlik.
Menes gelirim dedi ama gelmedi ? şuan bitsinde kurayi aradan çıkarmayı düşünüyorum. Aslında kura sılaramasını çektim. üst tura çıkanları grup ve sıralama sirasina göre dizecem ve çektiğim kuraya hangi güzelin numarası cekilmişse oraya yazacamBakalım kim hangi gruba düşecek
Yazmıs olduğu mesajı çarpacam onun yüzüneAdaşım @MEnes satıcı yönünü konuşturmuş.Sonraki turda kullanır oylarını artık. Bundan sonra zor olur gruplar, bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?