2024 3. Tur | En Favori Üye 2024 | serhatt VS bazinga

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin?

• serhatt

• bazinga

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,084
Puanı
1,060
Oy oranı belirtmek yasak, cezai yaptırım uygulanacak‼️

Bir Fav10 klasiği 'En Favori Üye' 2024, 3. tur ikili eleme oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.

- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.

------

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü, @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT, @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345 , @Doğan

İkisi üyeyi de seviyorum.

@serhatt ile yerli diziler bakımından ortak zevklerimiz ve sohbet alanlarımız var. Son dönemlerde pek dizi izlemediğim ve forumda da aktif modda takılmadığım için pek konuşma fırsatımız da olmuyor haliyle ama forumun eğlenceli karakterlerinden biri. Kötü erkek zevki dışında bir kötü yanını görmedim hiç.

@bazinga ile sinema, yabancı diziler ve müzik konusunda ortak zevklerimiz ve sohbet alanlarımız var. Oyumu da kendisinden yana kullandım.

Bu turu atlarsa sonraki tur @serhatt'a oy sözüm olsun.

Reactions: serhatt
@bazinga .
Serhatçım bu seferlik üzgünüm. Açtığım konuların altında adminimizi görmek beni mutlu ediyor. O yüzden Bazinga dedim.
İyi yarışmalar ikinizede.

Reactions: serhatt