@Forumdash in reyting sayfasında dedikleri yanlış ab seyircisinde eskiye göre düşüş yok eskiden de %10.7 idi şimdide öyle (matematik olarak hesapladım )@Forumdash AB yüzdesi TOTAL içinde düşünce AB yapımları daha da AB olmuş sanki.
Peki değişen ne?@Forumdash in reyting sayfasında dedikleri yanlış ab seyircisinde eskiye göre düşüş yok eskiden de %10.7 idi şimdide öyle (matematik olarak hesapladım )
SE S dedğiniz guruplara değişim yok. Belki uydudan izleyenlerin sayısı kadın erkek oranında falan değişim olmuştur. İlk rakamlar konusunda SES değindiğiniz rakamları biliyorduk .Peki değişen ne?
Salı günü kolajdı zaten?Kocamın Ailesi ortalama başlamış.Beklentim daha fazlaydı açıkçacı.
Sağ Salim beklediğimiz gibi yüklerden uçmuş.
Mali güzel gitmişdaha düşük bekliyordum.
Çarkıfelek zirveyi göremedi ama ilk 2'den de düşmüyor.
Galip'in tekrarları sömürmüş listeyi.
Kardeş Payı çok başarılı gitmiş.Güldür Güldür'de aynı şekilde hatta Güldür Güldür çok daha başarılı.Salı bu kadar iyi değildi.
Salı günü kolajdı zaten?
Tam bilmiyorum nelerin değiştiğini, @beyazsoy'un demesine göre değişmemiş. Ama önceden AB için %13 deniliyordu (forum içinde) Hatta eskiden AB %9 diye biliyordum@Forumdash AB yüzdesi TOTAL içinde düşünce AB yapımları daha da AB olmuş sanki.
Forumda verdiğin ikinci listeye göre yanlış okuyanlara söylenmiş o rakami. O liste karışık ben de ilk başta bakarken %11 sanıyordum.Tam bilmiyorum nelerin değiştiğini, @beyazsoy'un demesine göre değişmemiş. Ama önceden AB için %13 deniliyordu (forum içinde) Hatta eskiden AB %9 diye biliyordum
beyazsoy'un verdiği AB rakamı ise 10.7 diyor
Sen AB reytinginin %'sini nerden öğrendin? Yada yine hesapladın mıForumda verdiğin ikinci listeye göre yanlış okuyanlara söylenmiş o rakami. O liste karışık ben de ilk başta bakarken %11 sanıyordum.
İkinci verdiğin tabloda kent şehirli ve ortalama olarak üçe bölünmüş üstüne a ve b gurubu diye de bölünmüş . hepsini matematiksel olarak birleştim toplamdaki oranını buldum.Sen AB reytinginin %'sini nerden öğrendin? Yada yine hesapladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?