3 Tane Peter Pan Filmi Geliyor

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
6DA7NNacsIMv3otejSUcfHEy.jpg

2007 senesinde En İyi Film Oscar'ına aday olan Atonoment ve geçtiğimiz sene Anne Karenina filmlerini yöneten yönetmen Joe Wright, Peter Pan'ın sinema uyarlamasında yönetmenlik koltuğunda oturacak.

Peter Pan'ın başlangıç öyküsünün anlatılacağı filmin dağıtımını Warner Bros. stüdyosu üstlenecek. Filmin senarasti ise Ice Age: 4 filminin de senaristliğini yapan Jason Fuchs olacak.

Joe Wrigt'ın Peter Pan uyarlamasının yanında başka bir Peter Pan uyarlaması daha aktarılacak. Gişelerde rekor kıran The Hunger Games filminin yönetmeni Gary Rose olurken, filmin stüdyosu Disney olacak.

3. film ise dağıtımcılığını Coulombia Pictures'ın üstleneceği ve ünlü aktör Channing Tatum'un rol alacağı başka bir Peter Pan uyarlaması olacak.​

Kim? Ne? Nasıl? nerede? Nereye? çekerse çeksin, hiç biri Once Upon A Time'daki karakterin ötesine geçemezler:X Rolü oynayan birde çocuk. Muhteşem senaryo hazırlamişlar çocuğun oyunculugu ise harika. Kimse boşa debelenmesin (çok buyuk yazdım :F:F ama öyle)

Kim? Ne? Nasıl? nerede? Nereye? çekerse çeksin, hiç biri Once Upon A Time'daki karakterin ötesine geçemezler:X Rolü oynayan birde çocuk. Muhteşem senaryo hazırlamişlar çocuğun oyunculugu ise harika. Kimse boşa debelenmesin (çok buyuk yazdım :F:F ama öyle)

o dediğin çizgi filmmiydi ben onu ciddi film zannetmiştim:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking