H Harunnn60 Emekli Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 49,459 Reaksiyon puanı 45,111 Puanı 1,060 Konum İstanbul 9 Ocak 2016 #21 Fragmanı izledim. Hürrem 21.yüzyıla ışınlanmış.
xemrexxx Konu Sahibi Süper Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 194,002 Reaksiyon puanı 160,594 Puanı 1,060 Konum İstanbul 9 Ocak 2016 #22 Yiğitt' Alıntı: Ranini ne güzel yazmış: "3 sezon süren hasret bitiyor" diye bir tanıtım sloganı sürülür mü piyasaya? Meryem, tek kişilik stand up mı yapacak? #GeceninKraliçesi Orada Murat Yıldırım dururken? Star'a yazık. Genişletmek için tıkla ... dizinin adı gecenin KRALİÇESİ kraliçe olarak muratı öne çıkarak halleri yok herhalde @Çiğdem- fantezisi mi bu Harunnn60' Alıntı: Fragmanı izledim. Hürrem 21.yüzyıla ışınlanmış. Genişletmek için tıkla ... entrikalarıyla ışınlandıysa kabul
Yiğitt' Alıntı: Ranini ne güzel yazmış: "3 sezon süren hasret bitiyor" diye bir tanıtım sloganı sürülür mü piyasaya? Meryem, tek kişilik stand up mı yapacak? #GeceninKraliçesi Orada Murat Yıldırım dururken? Star'a yazık. Genişletmek için tıkla ... dizinin adı gecenin KRALİÇESİ kraliçe olarak muratı öne çıkarak halleri yok herhalde @Çiğdem- fantezisi mi bu Harunnn60' Alıntı: Fragmanı izledim. Hürrem 21.yüzyıla ışınlanmış. Genişletmek için tıkla ... entrikalarıyla ışınlandıysa kabul
cookies Tecrübeli Üye Katılım 6 Ekim 2012 Mesajlar 29,807 Reaksiyon puanı 19,191 Puanı 1,060 Yaş 27 9 Ocak 2016 #23 Dizi bence tutacak. Kösem konusunda yanılmış olabilirim ama bu dizi konusunda yanılcağımı düşünmüyorum Star bereni kullanamadı aynı şey meryem içinde olursa kanalı kapatsınlar 😱
Dizi bence tutacak. Kösem konusunda yanılmış olabilirim ama bu dizi konusunda yanılcağımı düşünmüyorum Star bereni kullanamadı aynı şey meryem içinde olursa kanalı kapatsınlar 😱