listedeki diğer ikisinide seviyorum ama başlık yanlış
reyting rekortmeni tek kadın var beren saat gerisi hikaye
kreys boşa çabalama...hayat berenle güzel .... gerisi hikaye ..
diziye göre ilk sezon partner mert fırat 2.sezona yeni birisi katlacak lütfen bilmedne yorum yapmayalımbeyler agb ye göre bakıp yorum yapmayın büyük yanılgı içinde olabilirsiniz demiş olayım.
beren hep kendine yakışan patnerlerle oynadı ma bu kez kimseyle kimyası tutmayan nejat işlerle oynayacak. ve dizi amerikan dizisi uyarlaması ne kadar türkleştirilecek o da muamma .
bence üçüde bekledikleri reytingi alaıtacak gibi tek kahperenginden kimse beklentisi olmadıgı için onun senaryosu iyi çıkarsa belki
beren artık kapandı
diziye göre ilk sezon partner mert fırat 2.sezona yeni birisi katlacak lütfen bilmedne yorum yapmayalım
ilk gelen bilgiler öyleydi ama sonra gelen bilgiler değişti. lütfen bilgilerini güncelemeden başkalarına atar yapma)))
ne önemli)) kendin diyon asıl aşık olacagı kişi nejat işte daha ne diye ugraşıyon anlamıyorum))) emre komedi gibisin yahuu illa bana muhalif laf kurma gere içinde mi foruma giriyon anlamıyorum))
2.sezon yeni biri daha gelecek nesi yanlış böle oluyor dizideemreciğim aşk ile sexi karıştırdın sanıırm beren nejata aşık olacak mertle sex yaşacak .. üfff be desenize aşkı memnu 2 geliyor)))))) bende zaten yazımda indlar aşık oldukları adamlar berenin ile yakıştılar sonuçta senin bakış açısına göre berenin asşkı memnunda patneri kıvanç olmuyor)))) zaten diziden ikinci sezon gidecek adam perenin patneri nasıl olur ya insan söylerken bile yanlış yazmışım der)))
2.sezon yeni biri daha gelecek nesi yanlış böle oluyor dizide
kuzey gibi aşklarını asla iitiraf edemeden gidsecek dizi zaten aşık oldukları pek belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?