3 Reyting Rekortmeni Kadın, 3 Dizi. Yarışı Kim Geçecek

Hangisi yarışı önde bitirir?

• Beren Saat - İntikam

Oy: 8 66.7%
  • Özgü Namal - Kahperengi

Oy: 0 0.0%
  • Tuba Büyüküstün - 20 Dakika

Oy: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
beyler agb ye göre bakıp yorum yapmayın büyük yanılgı içinde olabilirsiniz demiş olayım.

beren hep kendine yakışan patnerlerle oynadı ma bu kez kimseyle kimyası tutmayan nejat işlerle oynayacak. ve dizi amerikan dizisi uyarlaması ne kadar türkleştirilecek o da muamma .

bence üçüde bekledikleri reytingi alaıtacak gibi tek kahperenginden kimse beklentisi olmadıgı için onun senaryosu iyi çıkarsa belki

listedeki diğer ikisinide seviyorum ama başlık yanlış

reyting rekortmeni tek kadın var beren saat gerisi hikaye

kreys boşa çabalama...hayat berenle güzel .... gerisi hikaye ..

üç kadında yayınladıklar günlerin gün birincisi olmuş dizileri var. beren ile tuba karşı karşıya geldi tuba bereni devirdi tabi bunların hepsi agb ye göre agb nin ölçümünün tanlış oldugu bugün daha net ortada onun için şimdiden net konuşmak anlamsız

diziye göre ilk sezon partner mert fırat 2.sezona yeni birisi katlacak lütfen bilmedne yorum yapmayalım

diziye göre ilk sezon partner mert fırat 2.sezona yeni birisi katlacak lütfen bilmedne yorum yapmayalım

ilk gelen bilgiler öyleydi ama sonra gelen bilgiler değişti. lütfen bilgilerini güncelemeden başkalarına atar yapma
)))

ne önemli
)) kendin diyon asıl aşık olacagı kişi nejat işte daha ne diye ugraşıyon anlamıyorum
))) emre komedi gibisin yahuu illa bana muhalif laf kurma gere içinde mi foruma giriyon anlamıyorum
))

beren in tanıtımları başlamadan birilerini fena korkutmuş

korkunun ecele faydası yok

alışırsınız 4 yıl boyu alışmıştınız bir 4 yıl daha gider

ne önemli
)) kendin diyon asıl aşık olacagı kişi nejat işte daha ne diye ugraşıyon anlamıyorum
))) emre komedi gibisin yahuu illa bana muhalif laf kurma gere içinde mi foruma giriyon anlamıyorum
))

öpüşmeden yakınlaşmadan nasıl aşk olacak
uzaktan uzağa olacak sahneleri genelde mert fırat la olacak yani nejat mert fıratın yardımcısı gib dizide muhaliflik falan ypok dizinin 1 bölümünü bile kaçırmadan izledim ne olacağını biliyorum D:

emreciğim aşk ile sexi karıştırdın sanıırm beren nejata aşık olacak mertle sex yaşacak .. üfff be desenize aşkı memnu 2 geliyor
)))))) bende zaten yazımda indlar aşık oldukları adamlar berenin ile yakıştılar sonuçta senin bakış açısına göre berenin asşkı memnunda patneri kıvanç olmuyor
)))) zaten diziden ikinci sezon gidecek adam perenin patneri nasıl olur ya insan söylerken bile yanlış yazmışım der
)))

2.sezon yeni biri daha gelecek nesi yanlış böle oluyor dizide

kuzey gibi aşklarını asla iitiraf edemeden gidsecek dizi zaten aşık oldukları pek belli değil

20 dakika ve intikamın arasında kaldım ama 20 dakikaya oy verdim

2.sezon yeni biri daha gelecek nesi yanlış böle oluyor dizide

kuzey gibi aşklarını asla iitiraf edemeden gidsecek dizi zaten aşık oldukları pek belli değil

demekki aşk yaşamıyacaklar beren onu kullanacak .. asıl aşk nejatla olacak. bu konuyu uzatmanın manası yok