3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vadi 1 olur diğerleri kendi aralarında top çevirir

Bugün günlerden Kurtlar Vadisi Pusu...

hayal kırıklığına uğramanı istemem yasin ama beren destan yazacak
)

- - - Ekleme - - -

berenin rüzgarı şimdiden kanalD yi şişirmeye başlamış
)

tns geldiğinden beri yazıyorum agbile düşünmeyin kafanızı özgür bırakın.. agb zamanında yaşlı teyzelere baglamışlardı aletleri onlarda bir diziyi daha dogrusu kanaldan başka bişey izlemiyordu. şimdi ise denekler erkekler hakim. bir kadın dizisinin ( birazda ab kesimine hitap eden) dizisnin bir erkek dizisini geçtiği pek görülmedi

bereni izlemek için kadın değil erkek olmak yeterli sebep bence
) yorumunu birde bu pencereden güncellesen beyazsoy zamanı yakalayacaksın
)

hayal kırıklığına uğramanı istemem yasin ama beren destan yazacak
)

- - - Ekleme - - -

berenin rüzgarı şimdiden kanalD yi şişirmeye başlamış
)

Biliyorsun destere tabiki Vadi nin zirvede olmasini isterim ama 2. olsada benim icin problem olmaz. Sabah Intikam i tebrik ederim olur biter

Son düzenleme:
Konu şimdiden 11 sayfa olmuş bugün çok kelle gövdeyi götürecek.

Konu şimdiden 11 sayfa olmuş bugün çok kelle gövdeyi götürecek.

nerey götürüyolar

neyse kılıbık hoca dersi erkenden bitirdi özet geçti okul çocuğu ben yemek yemeye gidiyom sonra alışveriş berenin saatine forumdayım benden sadece 30 sayfa yazı çıkar bu akşam

Biliyorsun destere tabiki Vadi nin zirvede olmasini siterim ama 2. olsada benim icin problem olmaz. Sabah Intikam i tebrik ederim olur biter

aynı durum keşke herkes için geçerli olabilseydi ama bazı arkadaşlar dizinin reytingdeki sıralamasıyla diziye olan bağlılıklarını eşdeğer görüyor
)

oysa ben vedayıda bitene kadar izledim sadece ben kalsam izleyici olarak yine izlerdim çok kişinin izlmesi benim diziyi izlerkenki aldığım keyfe keyif katmıyor yada az kişinin izlemesi dizinin değerini düşürmüyor

ama ikinci gün burda yorumlarda vedayı üçe katladık dörde katladık diyip haykıranlar çıkınca birinciyi tebrik etmekte pek içimden gelmiyordu doğrusu
)

bugün tv 16/9 formatına geçmiş

Bugün mesaj rekoru kırılır 1084 mesaj geçilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...