xBUGRAx
Süper Emekli
İntikam 2.tekrarı bitti...
kan vahşet hayvani davranışlardır bu tarz sahneleri bolca olduğu çakma rambo izlemek izlettirmek günahların en büyüğüdür)
- - - Ekleme - - -
iyi geceler yakup)
Vayy destere günahı sevabı iyi biliyosan milletin oralarını buralarnı açan-her bölümde öpüşen-insanlara kötü örnek olan bir bereni izlemek sevap oluyoda polatın gerçekleri yansıtması günah oluyo dicek başka bişey bulamıyorum.Benim uykum geldi artık yarın ak koyun kara koyun çıkar ortaya vadi bereni 2 ye katlayınca artık naaparsınız bilmem.
- - - Ekleme - - -
Ah takas ah sabredemin 3 saat daha banlandın neyse merak etme vadi berni yine ezdi
türkiyede 3sezondan ve 100 bölümden fazla sürüp de akliteli olan dizi yoktur aksine örnek yoktur
Vayy destere günahı sevabı iyi biliyosan milletin oralarını buralarnı açan-her bölümde öpüşen-insanlara kötü örnek olan bir bereni izlemek sevap oluyoda polatın gerçekleri yansıtması günah oluyo dicek başka bişey bulamıyorum.Benim uykum geldi artık yarın ak koyun kara koyun çıkar ortaya vadi bereni 2 ye katlayınca artık naaparsınız bilmem.
- - - Ekleme - - -
Ah takas ah sabredemin 3 saat daha banlandın neyse merak etme vadi berni yine ezdi
işte dediğim gibi örnek yokhıhı kaliteden haberiniz olmadığı için
TAM 10 YIL ÖNCE BUGÜN EFSANEVİ OLUCAK BİR DİZİ BAŞLADI....
VE BUGÜN 10. YILINDA HALA REKOR KIRIYO HAKLISIN HİÇ BİR ÖRNEK YOK VADİNİN DIŞINDA 😀d
hıhı kaliteden haberiniz olmadığı için
TAM 10 YIL ÖNCE BUGÜN EFSANEVİ OLUCAK BİR DİZİ BAŞLADI....
VE BUGÜN 10. YILINDA HALA REKOR KIRIYO HAKLISIN HİÇ BİR ÖRNEK YOK VADİNİN DIŞINDA 😀d
kaçma reco intikamın vadiyi kevgire çevirdiği güne biraz daha şahitlik yap)
sizin için yatmak uyumak kolay, beren destanına şahit olmak zor bir olay)
son 4 yılı ve intikamla birlikte 5. yılı pestile dönen çakma rambo efsanesi iyi biliriz)
sen bunu sabaha kadar kutla destere saz arkadaşların emre forumdash ve yakupla
ben yatıcam şahitliğe gelince vadi yine aynı oranlarını almaya devam edicek
- - - Ekleme - - -
ah destere tutturmuş bi 4 sene gidiyosun habire görende bişey sancak neyse bare 4 5 mesaj daha yazim bugünü düz hesap 700 le kapatak
benim yerimede malatyayı sen temsil et berende ben böylr iyiyim beni kışkırtma desteredahada bol mesaj yazman lazım malatyalıları temsilen forumdaki mesaj sayısına katkımız 1500 olmalı)
kutlamayı birlikte yapalım diyorum beren gibi nadide bir bayanın szin efsaneyi ortadan kaldırması zoruna gitmesin bayanlar her zaman dünyaya güzellik ve kalite ve estetik getirmiştir
güzellik desen bernde var yetenek desen berende var kalite desen berende var bunların onda biri senin rambonda yok boşuna takılma polatın bırak kendi haline balayını yapsın çocuk)
benim yerimede malatyayı sen temsil et berende ben böylr iyiyim beni kışkırtma destere
benim yerimede malatyayı sen temsil et berende ben böylr iyiyim beni kışkırtma destere
la son cümle aynı beni tarif etti yumrukla gösterdi resmenkışkırtmaya gelmeyeceğini biliyorum)
öyle bir niyetimde yok
ama kışkırtmaya gelirsende bu senin hatan olur recoforumdaki en zor iş tartışmada sinirlerine hakim olma durumudur becerebilen forumun kralı olur)
işte dediğim gibi örnek yok
ben burada 3 sezonu ve 100 bölümü geçen kaliteli dizi örneği istiyom sen desdesderonla malatya fethindesin ayıptır
sen yukarıda söylediğim rekorluk vadiyi kendi yorumlarına göre uyarladığın için hala sana göre yok ama türk halkına göre rekorluk tek dizi KURTLAR VADİSİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?