WesTxCoasT
Favori Üye
ciğer değil kalite önemli od a o saydığın dizlerde var reytingleri de kötü değil daha noşsunvah ya.... şu kanal d nin haline çok üzülüyom vallha...bir zamanlar ne harika yapımlar sunan bir kanaldı halbuki..şimdi vadinin karşısına çıkacak dizi bulamıyorki amerikalıların ciğeri beş para etmez dizilerinin çakma türkiye versiyonlarından medet umuyor...intikam -uek -yok uefa.... kanal d yi yaratan efsane editörleri bu günleri görseydi eğer utancından washingtona kaçardı herhalde...:aynen:
23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.64 , 2) ATV:
4.34 , 3) FOX: 3.31 , 4)
TRT1: 3.22 , 5) SMNYL TV:
2.5
beren özetli yayınlanınca sizin poliş 7 reytingi geçemez şimdi boşluktan reyting topluyor)
destere sen bi harikasın dostum ne içiyosun söyle bende içim belki kafa yapar.Bi kere İntikam Vadiye rakip olamaz
arada ciddi bir Kalite Farkı var Biri Çakma Biri Orjinal adamlara saygısızlık yapmayalım
Acaba 3.tekrarıda olsa Kanal D 'yi açık bırakanlar varmı? Bu 3.tekrarın yarın reytingine değil shareni bakın 😉
destere sen bi harikasın dostum ne içiyosun söyle bende içim belki kafa yapar.Bi kere İntikam Vadiye rakip olamaz
arada ciddi bir Kalite Farkı var Biri Çakma Biri Orjinal adamlara saygısızlık yapmayalım
Neyse iyi geceler bu gecede vadinin şovuyla tamamladık.. :victorious:
Güven banada gördüklerime inanamıyorum bune ya
misafirler geldi tam yeni bölüm yorumlarını atıyordum..amcam el koydu ladtopa...masa üstü bilgisayarıda birader halletmiş sağolsun....özet işinde tns yi kasdediyordum...hem sbt yide kastetsek ne olacak..intikam vadininözetini geçti diye yas mı tutacağım...yada özet iddasını sen tutturdun diye ben sıfırcı sen profesör rütbesimi alacaksın....eğer intikam k.şehirin anlığından fazla aldı diye bu kadar seviniyorsan birazda k.şehir için üzül bence..abdde washıngton portakalı kadar değeri olmayan bir dizi için kanal d bu seneki en iyi işinin üstüne özgürlük anıtı dikti...biraz umutları kırılan üvey evlat muamelesi çekilen k.şehir fanı olarak koy kendini de öyle yaz ....:aynen:siz burdasınızda intikam bitene kadar sizi görenler cennetlik nerelerdeydin fırsatmı bulamadım foruma girmeye cesaretmi topluyordun)
noldu senin iddialar hanı şu özetle yarışma işi)
Bende izliyorum şu an çok uyuz kaptımGüven Bana'da adam Kuran çarpsın basmicam butona dedi sonra bastı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?