3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya nasıl gelecek ben onu düşünüyorum süper yerde bitti.

intikamın özetini geçememişsiniz bu mağlubiyet size ömür boyu yeterli vadici arkadaşlarım
))

Gözlük boyutlarını aştı kaç d oldu sayamadım intikam - bölümlerden başlamış galiba özet verdiğine göre
)))

Totalde çok yakın olacak vadinin özeti ile intikam hiç belli olmaz

Vadi başarılı gitmiş keza intikam tekrarıyla bile çok iyi oranlar almış her iki yapıma da tebrikler

Ben uyuyakalmışım ya.
Neyse sonradan tekrarını izledim ve beğendim.
Yarın İntikamın reytingleri +1 ekleyin öyle hesap edin.

hoşgeldin nestro vadici arkadaşlar forumu terketti mağlubiyetten sonra iyi ettin geldin bari iki laf ederiz
)
biz burdayız hoca...yanlış gözlük kullanıyon markası ne...15 leri 14 leri 13 leri vadi gördü intikam değil..kayıp şehirde anlıklarda yedilerdeydi..intikamın 1-2 üzeri fazla alabildi..oda yeni bölüm hatrına verdi sbt...haftaya özetli girmeye cesaret ederse kanal d vadinin yeni bölümle çakışçaklar... o zaman 5-6 lara sevinme yolcudur abbas olan kayıp şehirde o aralar alıyordu bir zamanlar..:aynen:

Hani bazi arkadaşlar Polati eziçez falan gibi laflar ediyordu
Ne oldu şimdi? 3 aydir panik yapiyordunuz oçak gelsin oçak gelsin diye.. Hani geldide ne oldu şimdi?

ilk bölümü kastdetmişlerdir

gene tutmamıştırı tahminleri iki reyting şirketi arasında 3 reytinglik fark demek bu en fazlası geçen hafta totalde my sbt de 10.5 tns de 12.5 du a de kuzey bu hafta tns de 6.5 sbt de sayamadım fark çok yani total için şanslşları yok

- - - Ekleme - - -

kaydet kaydet ama yarın bu aranları aldıktan sonra senin ve sizin gibilerin hallerini çok merak edicem

ne demiş i8 dedim ee en fazla 10 olur en kötü 6
öle uçuk bir fark yok

Haftaya nasıl gelecek ben onu düşünüyorum süper yerde bitti.

Gözlük boyutlarını aştı kaç d oldu sayamadım intikam - bölümlerden başlamış galiba özet verdiğine göre
)))

tekrar aynı zamanda özet sayılır
) yanlışlık yok west yani tekrar sizi geçti orayı kabul ettin de özetmi tekrarmı o laftanmı pürüz çıktı

Made İn Turkey VADİ=Türkiye
Made İn Dünya Karması=İntikam
Maçı Hükmen 3 0 Orjinal VADİ ekibi kazandı
ÇAKMA İntikamsa TDİKV(Türkiye Dizi İzleme Kurumu Vakfı) tarafından başkalarının dizilerini bize izlettirdiği için Böyle bir oluşumu yok sayıyoruz dedi ve Vadi Senaristlerini tebrik etti..

siz burdasınızda intikam bitene kadar sizi görenler cennetlik nerelerdeydin fırsatmı bulamadım foruma girmeye cesaretmi topluyordun
)

noldu senin iddialar hanı şu özetle yarışma işi
)

İntikam 3. tekrarı başladı.

ciddi mi

- - - Ekleme - - -

vadi türk işi olmadığından en çakma dizi olduğundan saymıyoruz bile onlara söle bir ara bunu

Bir tekrar daha ilginçmiş ilk kez oluyor galiba. Kanal D sabaha kadar tekrar yayınlayacak herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...