WesTxCoasT
Favori Üye
o değilk de ozan admin gönbek falan atıyodur şu an daha 12 olmadan 7000 hiti geçti konu
üstelik takas-endgame-warlords -hızlı falan da yok
Haftaya oda olacak
Eğer gözlerini klavyeden alırda ekrana bakarsan kimin hayal gücünün yeniş olduğunu görürsün
initkam varken fark 2 reytingte sbt ye göre maşallah ezmek kelimesinin anlam ıbay değişmiş
toplam sonuçlarda ezdik biçtik birde bu taraftan bak yarın eze eze 1.yiz😉.Vadi başladı.
Bence haftayada yine direk yeni bolum baslatabilirler..
Ben her zaman burdayim , sen forumun gizli dolaplarinin icine saklanmada, bu arada bisey kabul etmedim ben. Sizin geri kalan 4 ay'i 2. Likle gecirdiginizde acik kalan agziniz ne olacak diyorumSende kabul ediyon yani intikamin ezilecegini aferin böyle devam et
Merak etme biz söylediklerimizin arkasindayiz sen yeterki yarin burda ol
toplam sonuçlarda ezdik biçtik birde bu taraftan bak yarın eze eze 1.yiz😉.Vadi başladı.
vadı ezmış
Pusat çıktı maskeli ha ha
oha ....bu ne laynnnn ...vadiye daldık geldik...vadi çakmış geçmiş ortalığa...vallaha bu reytingleri görünce balta girmemiş ormanlara biçerdöver sokmuş adam gibi hissettim kendimi o biçim....😱ha:22:00 - 22:15 ortalama <S style="COLOR: rgb(196,154,129)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(196,154,129)">#</S>reyting 'leri; 1) ATV: 15.06 , 2) KANALD: 5.59 , 3) TRT1: 4.89 , 4) STAR: 2.95 , 5) SMNYL TV: 2.26
vadi tokadı basar
6 alıyorsa tns 3'tür.
Yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?