vadinin bir kısmı reklamdı zaten..20 sonrasında başladı vadi...20:00 - 20:15 ortalama <S style="COLOR: rgb(196,154,129)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(196,154,129)">#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.99 , 2) ATV: 5.85 , 3) STAR: 3.47 , 4) FOX: 3.12 , 5) KANAL7: 2.15
haha vadinin özetiyle aynı gidiyor
hahaha bende 8-9 lu başlangıç yapcak sanmıştım...vadi özeti hariç piyasada yapım yok şuan ..o kadarda reklam şişirmasyon yaptılar....vadinin özetinin bir kısmı da reklamdı halbuki...:168:20:00 - 20:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.99 , 2) ATV:
5.85 , 3) STAR: 3.47 , 4)
FOX: 3.12 , 5) KANAL7: 2.15
hahaha bende 8-9 lu başlangıç yapcak sanmıştım...vadi özeti hariç piyasada yapım yok şuan ..o kadarda reklam şişirmasyon yaptılar....vadinin özetinin bir kısmı da reklamdı halbuki...:168:
Beren'im sonunda geldi gelecek gel Beren'im gel
bu perşembe şov yapcaz diyodunuz forumda...senle fiks hariç berenci yok piyasada...forumun yükünü biz sırtlıyoz yine...bakalım ilerleyen dakikalarda neler olacasktwitter da revenge deil diyenelr var sazan.avi olmuşlar
Zirvede Olacak GibiIntikam 9a vurmuş abde beklenen seviyede başlangıç yapacak gibi
hereks intikama dalmış vaziyette ben netten izlediğim için sekmeler yan yana rahat rahat değişebiliyorumbu perşembe şov yapcaz diyodunuz forumda...senle fiks hariç berenci yok piyasada...forumun yükünü biz sırtlıyoz yine...
o sahne bire bir aynı çekilmemiş sende farketiğin gibibeyazsoy işin kolayı var...böyle ne uğraşıyon..adamlar amerikalılarla anşlaşma yapmış aynısını çekcez diye...revengeyi baştan sona izle beren çakmalığa iyi çakabilmiş mi diye kontrol et..ikisini kıyasla farklılıklar zaten hata olarak göze çarpcaktır panpa..:168:
söz konusu vadi oldumu o önerme ters çıkar cumaları....sbt ye göre yorum yapma diyorumkendiyle bile örtüşmüyor ertesi gün sbt
revengeyi bu kadar sevdiğinizi bileydim emily i türkiyeye getirtirdim....hereks intikama dalmış vaziyette ben netten izlediğim için sekmeler yan yana rahat rahat değişebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?