3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada bir hata buldum emreninkine benzer biraz zorlama ama olsun
)))))

siz uzaktan abisiniz giydiği kıyafeti tanımazmısınız kız uzaktan absini tanımadı abisinin giydiği kıyafeti bilmedi
)))))
Bir yanlış bulamadın ona sardın galiba. Karanlık orası. Işık bizim görmemiz için gösteriliyor. Ayrıca partide bir sürü adam var hepsi smokin giymiş ne alaka

Bir yanlış bulamadın ona sardın galiba. Karanlık orası. Işık bizim görmemiz için gösteriliyor. Ayrıca partide bir sürü adam var hepsi smokin giymiş ne alaka

bir adam ölmüş ve senin abinin kıyafetinde ne kadar karanlık olsada beyaz çeket o ışıkta görülür. herkesin bu durumda aklına acaba abim mi diye düşünür endişelnir. ama hata olarak daha iyi hata buldum. bu senaryoya yönelik eleştiri hata değildi
))) korkma hemen
)

- - - Ekleme - - -

bir adam ölmüş ve senin abinin kıyafetinde ne kadar karanlık olsada beyaz çeket o ışıkta görülür. herkesin bu durumda aklına acaba abim mi diye düşünür endişelnir. ama hata olarak daha iyi hata buldum. bu senaryoya yönelik eleştiri hata değildi
))) korkma hemen
)

Beren Saat 7 ay sonra ekranlara fırtına gibi döndü. İntikam 7 rating barajına şimdiden ulaştı.10 ratingi aşacak .@ratignkurdu

beyazsoy maşallah resim dersine mi dönüdk trafik eğitimimi veriyon
ne beyazı ne gözükmesi

hata değil onlar cnm orjinaliyle aynı diyens en değil miysdi n hata varsa orjinalini de izlicen öle karar vericen eskisi gibi zorlamayla bulman zor

kardeşim bu hata sayılmasada senaryo yanlışı herkes beyaz ceketlinin kendi abisi olacagını düşünür ve tepki verir ama bu aile biraz larç ya ondan olmayabilir
)))))

İntikam geceye bomba
gibi başladı! Dizi AB'de
7.32 ratingle lider! Totalde
ise 5.92 ratingle Kurtlar
Vadisinin peşinde!

Kanal D'de İntikam'ın bitişi 23:30 yazıyodu galiba. 3 saat mi bölüm ??

İntikam ilk yirmi dakikasında AB grubunda rakipleriyle arasını açtı! Dizi şuan AB'de 8.35 ratingle zirvenin sahibi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...