intikamın jeneriği bu ülkede izleyeceğim en son dizi jeneriğidir....uek dan da sonra amerikan bayraklı dizilerle de jeneriklerlede işim olmaz...:168:la jeneriğ imi izledin yoksatakasıu bu seferlale devri agam gönderdi ben biş iyapmadım
intikamın jeneriği bu ülkede izleyeceğim en son dizi jeneriğidir....uek dan da sonra amerikan bayraklı dizilerle de jeneriklerlede işim olmaz...:168:la jeneriğ imi izledin yoksatakasıu bu seferlale devri agam gönderdi ben biş iyapmadım
intikamın jeneriği bu ülkede izleyeceğim en son dizi jeneriğidir....uek dan da sonra amerikan bayraklı dizilerle de jeneriklerlede işim olmaz...:168:
Bir yanlış bulamadın ona sardın galiba. Karanlık orası. Işık bizim görmemiz için gösteriliyor. Ayrıca partide bir sürü adam var hepsi smokin giymiş ne alakasiz uzaktan abisiniz giydiği kıyafeti tanımazmısınız kız uzaktan absini tanımadı abisinin giydiği kıyafeti bilmedi)))))
şu jenerik güzel olmuş yorumlarınızı toplu olarak aynı anda atsanızda çevre dönüşüm kutuları boş beklemese diyorum..israf israf...:WJenerik müziği çok güzel olmuş
bu arada bir hata buldum emreninkine benzer biraz zorlama ama olsun)))))
uek ile intikam abd nin türk tvlerindeki dizi konsolosluğudur...:up:uek netti sana
Bir yanlış bulamadın ona sardın galiba. Karanlık orası. Işık bizim görmemiz için gösteriliyor. Ayrıca partide bir sürü adam var hepsi smokin giymiş ne alaka
Bir yanlış bulamadın ona sardın galiba. Karanlık orası. Işık bizim görmemiz için gösteriliyor. Ayrıca partide bir sürü adam var hepsi smokin giymiş ne alaka
kanal dnin işi reyting kurduna kaldıysa beyaz saraya kaldı demektir...şişirmede çok ustadır kendileri..:WVe gecenin ilk verileri İNTİKAM total ve AB grubunda birinciliğe oturdu.Ab de 7 ratihig barajına daha ilk 10 dakika çıktı. <S style="COLOR: rgb(102,181,210)">@</S>ratingkurdu
Müthiş
hata değil onlar cnm orjinaliyle aynı diyens en değil miysdi n hata varsa orjinalini de izlicen öle karar vericen eskisi gibi zorlamayla bulman zor
uek ile intikam abd nin türk tvlerindeki dizi konsolosluğudur...:up:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?