3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kana7 de 16/9 formatına geçti

Herkesin sevdigi diziler iyi gitisin diye düsenelim hepimiz..

silinecek mesajları anladıkta
)

nasılsın west hava nasıl oralarda dediğim mesajda silinmiş

demekki kışkırtıcı şekilde hal hatır sormuşum
)

silinecek mesajları anladıkta
)

nasılsın west hava nasıl oralarda dediğim mesajda silinmiş

demekki kışkırtıcı şekilde hal hatır sormuşum
)

Reyting konusuyla alakasiz mesaj oldugu için silindi..

Reyting konusuyla alakasiz mesaj oldugu için silindi..

tamamda devamlı aynı lafları tekrarlamaktansa araya sohbet havası katıyoruz mecburen kuru kuruya ne yazsakki ben diyeyim intikam 20 reyting alır

west desin vadi 20 reyting alır aynı mesajı üstüste devamlı tekrarlasak daha bir nahoş olur bırakın gelişine sohbet edelim söz veriyorum araya intikam diye bir laf da katacağım
)

Hicbi diziyi izleyemicem belki cep telimden star tv uygulamasını acıp açlık oyunlarını izlerim.Keske kanal d android uygulaması calıssaydı!O zmn intikamı.izlerdim.İntikam totalde 3. Abde 2 olacaktır bnce

Hicbi diziyi izleyemicem belki cep telimden star tv uygulamasını acıp açlık oyunlarını izlerim.Keske kanal d android uygulaması calıssaydı!O zmn intikamı.izlerdim.İntikam totalde 3. Abde 2 olacaktır bnce

çok reyting dedin biraz düşür vadiye bişey kalmadı
)

d haber intikamı tanıtıyolar , intikam günü geldi , kanald haber 5 reytingi geçer

Her persembeden farkli bi kosusturma var disarida
etraftan birandin sesi geliyo etraf birandla çınliyo... 😀d beren farki

15dk. kaldı

- - - Ekleme - - -

ve d haber reklam , reklamlardan sonra başlıyo

Eğer sohbete izin verirsek bireysel muhabbete dayalı onlarca sayfa oluşuyor. Burada konuyla ilgili yorumları okumak isteyenler için veya konuyla ilgili yorum yazmak isteyenler için sıkıntı oluyor. En doğrusu konudan sapmadan yapmak tartışmaları. Genel sohbetin yapılabileceği bunun için açılmış başlıklarımız var zaten.

Sezonun beklenen kapışmasına artık 15 dakka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...