3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde merakla beklenen gün geldi çattı.

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi İntikam bu gece görücüye çıkacak. Dizinin alacağı reytingler merak konusu.

İntikam'ın karşısında ATV'de bu sezon büyük çıkış yakalayan gün lideri Kurtlar Vadisi Pusu ve Star'da ise sezonun dikkat çeken filmlerinin başında gelen Açlık Oyunları TV'de ilk kez yayınlanacak.

Program sıralamaları belli oldu...

Kurtlar Vadisi Pusu totalde zirvedeki yerini kimselere kaptırmadı ve açık ara farkla zirvede yer aldı. A/B'de ise zirveyi kaptırıp ikinci sıraya geriledi.

İntikam ilk bölümüyle çok iyi bir başlangıç yaparak sezonun en iyi girişine imza attı. Totalde 9 reyting ile 2. sırada yer alan dizi A/B'de ilk bölümüyle 11 reytingi geçti ve zirvenin sahibi oldu. Dizinin tekrarının da yüksek oranlar alması dizinin gelecek hafta daha da yükselebileceğine işaret olarak algılanabilir.

Star'da TV'de ilk kez yayınlanan Açlık Oyunları da aldığı iyi oranlarla günün bir diğer başarılı işi oldu. Film, güçlü rakiplerine rağmen A/B'de 4 reytingi geçti.

Yaparım Bilirsin yine çok kötü giderek Show'a kötü bir gece yaşattı. Artık yarışmanın yayından kaldırılması çok yakın gözüküyor.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
3 Ocak 2013 Perşembe SBT Reyting Sonuçları

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu konu 1000 mesajı geçecektir, buraya yazıyorum!

Kurtlar Vadisi Pusu ve İntikam fazlasıyla konuşulacaktır.

vadi 19 20 intikam 5 hala gülüyorum bakalım sonuçlar ne olacak :D

sbt göre yorum yapmicam tns gelsin ona göre yorum yapicam

Kurtlar vadİsİ

"intikam" bütün ihtişamı ile başlıyor :)

- - - Ekleme - - -

@Dream İmzaya hareketli resim koymak yasak malesef :(

vadi iki gruptada zirvede olur bence

destere alem adamsin bakalım kayip sehir geçebilecekmi

sbt ve tns arasında daglar olacak

kuzeyde oldugu gibi ben bilmem esim bilir de oldugu gibi öbgz oldugu gibi onun için SBT hiçbir önemi yok

TNS önemli sadece çok ciddi bir yakınlık olursa biraz tahmin yapma olasiligimiz artar onun için yarın 10:20 de ak koyun kara koyun belli olur

Vadi Özetli Olacak İntikam Tekrarlı yayınlanıcak bakalım nolcak

ama ilk bölüm intikam kayip sehirden kötü de gidebilir

Son düzenleme:

Polat ham yapacak bereni değişen birşey yok dest dediğin gibi. :)

geçen sene ham yapan polat deniz suyu yutmuştu :)) boğulacaktı gidecek kanal bulamadı kapı kapı dolaştıda beren ara verince atv şans tanıdı sizin çakma kahraömana :))

bu senede öyle ham yapacaksa polatın işi bitik :))

- - - Ekleme - - -

vadi iki gruptada zirvede olur bence

destere alem adamsin bakalım kayip sehir geçebilecekmi

sbt ve tns arasında daglar olacak

kuzeyde oldugu gibi ben bilmem esim bilir de oldugu gibi öbgz oldugu gibi onun için SBT hiçbir önemi yok

TNS önemli sadece çok ciddi bir yakınlık olursa biraz tahmin yapma olasiligimiz artar onun için yarın 10:20 de ak koyun kara koyun belli olur

Vadi Özetli Olacak İntikam Tekrarlı yayınlanıcak bakalım nolcak

ama ilk bölüm intikam kayip sehirden kötü de gidebilir

bugün kayıp şejhir yok eğer kayıp şehir olsa intikamdan sonra ikinciliği kayıp şehir alır intikamın birinciliği garanti kreys boşuna kendinizi yormayın sağlığınıza yazık :))

geçen sene ham yapan polat deniz suyu yutmuştu :)) boğulacaktı gidecek kanal bulamadı kapı kapı dolaştıda beren ara verince atv şans tanıdı sizin çakma kahraömana :))

- - - Ekleme - - -

bugün kayıp şejhir yok eğer kayıp şehir olsa intikamdan sonra ikinciliği kayıp şehir alır intikamın birinciliği garanti kreys boşuna kendinizi yormayın sağlığınıza yazık :))

destere artık gerçekçi olma vakti geldi eger kaybederseniz ve çok kötü giderse zan altında siz kalırsınız ben uyardım :)))

tns ile sbtnin genel olarak total reytınglerı birbirini tutuyorda ab reytınglerınde problem var. hangisi doğru hiç bir fikrim yok çünkü ikisinin farklı olma nedeni ikisi ayrı kistaslar belirliyor sbt türkiyenin her yerinden olcerken tns daha çok büyük sehirlerden ölçüyor..

birde tns de ab denek sayısı %9 sadece yani topu topu 300 kişi bu 300 kişi türkiyeyi kadar temsil eder supelı

bence bu ab denek sayısı artırılıp ama reytinge yine %9 olarak katılsın. böyle olmnayınca iki şirket arasında uçurum oluyor

destere artık gerçekçi olma vakti geldi eger kaybederseniz ve çok kötü giderse zan altında siz kalırsınız ben uyardım :)))

kimse zan altında kalmaz ama düşünsene kresy beren sizi süpürünce sizin gidecek yerinizde yok :)))

geldi kara gün çattı kaçtınız kaçtınız buraya kadar son günlerinizi mutlu yaşayın hayat bu her zaman insana gülmez her yalancı baharın bir sonu var bir gün beren gibi bir güneş çıkar çüçekler böcekler kavrulur çakmalar suriyeye savrulur :)))

- - - Ekleme - - -

Beren fatmagül oldu bihter oldu efsun olacak polat hepsini yedi hala ayakta. :D

sbt sürekli tns göre ayar çekiyor çok komik olmaya basladi

ne olursea olsun TNS resmi reyting hiç kimse önemsemiyor

TRT hariç

- - - Ekleme - - -

kimse zan altında kalmaz ama düşünsene kresy beren sizi süpürünce sizin gidecek yerinizde yok :)))

geldi kara gün çattı kaçtınız kaçtınız buraya kadar son günlerinizi mutlu yaşayın hayat bu her zaman insana gülmez her yalancı baharın bir sonu var bir gün beren gibi bir güneş çıkar çüçekler böcekler kavrulur çakmalar suriyeye savrulur :)))

ben hiç etkilenmem :)) beni baglamaz ben sadece olaslıkları düsünmeni istedim :)) Ama Total De Sansınız yok özet bölümü bile geçiçektir intikamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...