denizz19 Favori Üye Katılım 7 Ocak 2012 Mesajlar 114,655 Reaksiyon puanı 64,293 Puanı 1,061 Konum İstanbul 4 Nisan 2020 #21 ATV artık 7/24 Kardeş Payı yayınlar
Aserat Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,155 Reaksiyon puanı 67,568 Puanı 1,061 Konum İstanbul 4 Nisan 2020 #22 PT'deki İşler Güçler tekrarıyla 2-3 alabilen Star eski dizisinin başka kanalda aldığı reytingi görünce ne düşünmüştür acaba. Gerçi Kardeş Payı ona göre daha genel izleyiciye yakın bir iş olduğu için normal ama bu kadar komedinin arasında çok iyi gitmiş tebrikler.
PT'deki İşler Güçler tekrarıyla 2-3 alabilen Star eski dizisinin başka kanalda aldığı reytingi görünce ne düşünmüştür acaba. Gerçi Kardeş Payı ona göre daha genel izleyiciye yakın bir iş olduğu için normal ama bu kadar komedinin arasında çok iyi gitmiş tebrikler.
S Sherlock Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 32,130 Reaksiyon puanı 49,002 Puanı 1,060 Konum İstanbul 4 Nisan 2020 #23 Kanallar artık çağrına kulak vereceklerdir. @mrt-06 Reactions: mrt-06
Dosi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,738 Reaksiyon puanı 122,227 Puanı 1,060 4 Nisan 2020 #24 Dosi' Alıntı: Ne izleyeceğime karar vermedim henüz. Yarın sabah anketi oylarım, veya gece Genişletmek için tıkla ... Film izledim
Dosi' Alıntı: Ne izleyeceğime karar vermedim henüz. Yarın sabah anketi oylarım, veya gece Genişletmek için tıkla ... Film izledim
mrt-06 Süper Mod. Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 91,520 Reaksiyon puanı 60,747 Puanı 1,061 Konum Ankara 4 Nisan 2020 #25 Sherlock' Alıntı: Kanallar artık çağrına kulak vereceklerdir. @mrt-06 Genişletmek için tıkla ... Perşembe'ye Show Kurtlar Vadisi'ni koysa efsane izlenir. @takas @Polat Şaşmaz Reactions: takas
Sherlock' Alıntı: Kanallar artık çağrına kulak vereceklerdir. @mrt-06 Genişletmek için tıkla ... Perşembe'ye Show Kurtlar Vadisi'ni koysa efsane izlenir. @takas @Polat Şaşmaz
xemrexxx Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 186,729 Reaksiyon puanı 148,799 Puanı 1,061 Konum İstanbul 6 Nisan 2020 #26 Aserat' Alıntı: PT'deki İşler Güçler tekrarıyla 2-3 alabilen Star eski dizisinin başka kanalda aldığı reytingi görünce ne düşünmüştür acaba. Gerçi Kardeş Payı ona göre daha genel izleyiciye yakın bir iş olduğu için normal ama bu kadar komedinin arasında çok iyi gitmiş tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Sherlock' Alıntı: Kanallar artık çağrına kulak vereceklerdir. @mrt-06 Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: Film izledim Genişletmek için tıkla ... mrt-06' Alıntı: Perşembe'ye Show Kurtlar Vadisi'ni koysa efsane izlenir. @takas @Polat Şaşmaz Genişletmek için tıkla ... @Forumdash gibi morukların gözdesi fatih portakal @Özgür @Silinmiş Üye @xBUGRAx Reactions: Dosi, blacklion and mrt-06
Aserat' Alıntı: PT'deki İşler Güçler tekrarıyla 2-3 alabilen Star eski dizisinin başka kanalda aldığı reytingi görünce ne düşünmüştür acaba. Gerçi Kardeş Payı ona göre daha genel izleyiciye yakın bir iş olduğu için normal ama bu kadar komedinin arasında çok iyi gitmiş tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Sherlock' Alıntı: Kanallar artık çağrına kulak vereceklerdir. @mrt-06 Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: Film izledim Genişletmek için tıkla ... mrt-06' Alıntı: Perşembe'ye Show Kurtlar Vadisi'ni koysa efsane izlenir. @takas @Polat Şaşmaz Genişletmek için tıkla ... @Forumdash gibi morukların gözdesi fatih portakal @Özgür @Silinmiş Üye @xBUGRAx