3 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 21.7%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet - Özel (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 5 21.7%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Bende ondan yazdim. tweter tam SANAL ALEM
))) turkiye ile baglantisi yok kendi kendilerine takiliyorlar iste
)))

Yook ikisinde de olculuyordu. agb de tv8 disariya aciklanmiyordu. okan tv8 tam reytinglerde yukselirken sike opetasyonu oldu dedi....

sbt ise zaman zaman listeye giriyor okan ozelikle cuma ve cumartesi . tv8 in haber bulteni ve zaman zaman sinema kudagi sbt de liste var oluyorlar

Ben hiç görmedim TV8 kanalını reyting sisteminde. Belki yeni reyting sistemi TNS ölçmeye başladığında gözükür TV8. Umarım yeni reyting sistemi TNS, doğru ölçümler yapar.

Ben hiç görmedim TV8 kanalını reyting sisteminde. Belki yeni reyting sistemi TNS ölçmeye başladığında gözükür TV8. Umarım yeni reyting sistemi TNS, doğru ölçümler yapar.

Gecen hafta 25subatin reytingi
84 DİSKO KRALI TV 8 23:08:55 25:59:59 02:30:56 0,86 3,68

Gerçektende çok ilginç. Bana bu işte, bir iş var gibime geliyor.

yok is felan yok tv8 cogu evde kumanda bile yok yada cok gerilerde. birde okan bayulgen kanald bile 2-3 arasi reyting aliyordu. hafta 5 gun olunca petformansi tv8 de cok dusuk.. ustune ustluk kanald ozelikle okanin karsisina killigina yalan dunyanin tekrarini koyuyor
)))))))) gecen hafta hem nihat dogan vardi hemde kanal d yalan dunyanin tekrarini koyMamisti

twitter önemsiz bişey reytinglerle alakası yok

twitter önemsiz bişey reytinglerle alakası yok

türkiye nufusunun yüzde 5 i twettırdan haberdar, yüzde 15 i ise internetten takip ediyor gündemi, yani aslına bakarsan reytinglerde her ikisininde önemi yok..

okanın 5 akşam proğramı var sadece cumartesi akşamları arasıra bakıyordum o da ilginç konuklar varsa proğramda, gerisi boş proğramlar..

türkiye nufusunun yüzde 5 i twettırdan haberdar, yüzde 15 i ise internetten takip ediyor gündemi, yani aslına bakarsan reytinglerde her ikisininde önemi yok..

bence yüzde 5 i değil yüzde 1 i veya 2 sidir twitter.

okanın 5 akşam proğramı var sadece cumartesi akşamları arasıra bakıyordum o da ilginç konuklar varsa proğramda, gerisi boş proğramlar..

haftanin 5gunu ilginc konular bulunamiyor tabi dogal olarak izlenmiyor.