3 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 21.7%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet - Özel (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 5 21.7%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

cnbc-e filimlerinin kaliteli olduguna nasıl karar veriliyor. yarım saat denize bakmanın neresi kaliteli.. gerçi artık cnbc-e gişe filimlerini yayınlıyor neyse
))))

enteli tırnak içinde kulanıyorum dedim. yoksa gerçek enetellektüellere lafım yok. yabancı dizi izleyerek kendi stadü atladıgını sananlara tırnak içinde entel diyorum
))))) zaten sende ikisinin ayrımı yapmışsın..

not: benim başklarıyla dalga geçtiğimi düşüyor olabilirsin. ben kimseyle dalga geçmiyorum dikkat edersen kendimle alakalı şeylerlede de
))))) bu işareti kulanıyorum. bu işaret fikir ve olayların komikliği yada çok çelişkili oldugu durumlarda kulanıyorum..

yabancı film izleyerek statü atladığını sanan kimse yok işte dediğin o uzun bakışmalardan sıkılanlar amerikan yapımı daha hızlı daha hareketli daha diyalogun bol olduğu görüntü kalitesinin daha iyi olduğu yabancı filmleri tercih ediyor ve biz sınıf atladıkda demiyorlar.
senin bajhsettiğin uzun uzun bakışmalardan bende rahatsız oluyorum ..genelde o aralarda zaten filme bile bakmıyorum film 2 saatse bana 1 saati yetiyor ama filmi toptan kötülemiyorum bunun bir nedeni var .. televizyonlar bol reklam istiyor filmi 45 dakika yerine iki saat çekiyorlar haftada bir iki saatlik sinema uzunluğundan bir film çekmek içinde anca uzun uzun bakışmalarla doldurabilirsin sahneyi bu arz talep meselesi .. bunu yapıncada filmde kalite düşüyor boş ve anlamsız sahneler giriyor araya eleştirdiğin buysa bende eleştiriyorum ama filmin tamamını kötüleyemem..
dalğa geçme konusuna gelince her cümlenin sonuna uzun uzadıya gülme efekti koyman inanki sadece benim tarafımdan değil herkes tarafından yanlış anlaşılıyordur.. gülme efektlerinide kararında kullanmak lazım

keşanlı ali destanını hiç değerlendirmeye almamışsın beğenmedim bu yazını yasin
biraz övseydin filmi...

efeklerin yanlış anlaşılmasında rahastsız değilim isteyen istediğini anlayabilir no problem
)))))

ya ben size entekl dantel demedim niye üstünüze alındıznız ben tırnak içindeki entel olanlar şöyle böyle yapıyor dedim okadar..

ben dizilerden bahsetmiyorum cnbc-e nin sinema filmlerinden bahsediyorum. gerçi şimdi cnbc-e gişe filimlerine döndi öyle uzun uzun denize baklılan filmleri yayınlamıyor
)))) zaten kanaltürk ve tv8 bol gişeli eski filimleri yayınlıyor aldıgı reytingler ortada bunlar starda yayınlansa alacagı reytingler ortada

ayrıca uzun uzun denize bakılşı filimlerin karşıtı hızlı ve öfkeli tarzı filimler değil. mesela zeki demirkubuzun kader filmi var gayet güzel bir film. filim bir bütün hem oyunculuk hem senaryosuyla bir bütündür. ben kaliteli film çekiyorum diye bize sadece güzel manzara izleten filimlere eleştirim sadece
)))

kesanli alie cocuk dizisi dion ya nedim stardaki akasya duragi bile daha fazla izlenmis reyting bakımından dibe vurmus kesanli

sanırım cümleyi virgülle ayırmadığı için karışıllık oluyor:

keşanlı aliyi nasıl izlesin çocuk, dizi ilk yirmiye zor giriyor.. böyle yazacaktı sanırım şimdide yasin bana çocuk diyemezsin diye muhalefete geçecektir
bence karışması daha iyi olmuş kreys

dizi 20:00 yayınlanmalıydı kanald içine etti dizinin

Belli mi olur? KEŞANLI ALİ DESTANI fox'ta 20.15'te çıkmaya başlar

Kanal d çok büyük hata yapti . Ama zaten dizi güzel değildi ki

Şefkat Tepe Totalde çok iyi oranlar almış, A/B'de çok kötü gitmiş. A/B'de anca 62. olabilmiş.

keşanlı ali foxta yayınlanırsa iyice batar. baştaki reytinglerini koruyamayacağı belliydi zaten. kanal d,reklam ve pohpohlama birleşince bu reytingleri aldı.

Belli mi olur? KEŞANLI ALİ DESTANI fox'ta 20.15'te çıkmaya başlar

Olayı hemen Fox TV'ye bağladın, tebrik ederim.
- Keşanlı Ali Destanı Fox TV'ye transfer olmaz yada bir başka değişle olamaz.
- Keşanlı Ali Destanı dizisinin yayın hakları, D Productions'a ait yani bu yönden ihtimal vermiyorum.
- Fox TV'de yayınlansa dahi birkere saati 20.15 falanda olmaz.
- Hafta içi yayınlanırsa 20.45, Haftasonu yayınlanırsa 19.45'de yayınlanır
- Ki zaten bu proje bir sezonluk proje olduğundan, Kanal D'de devam edecektir.
Bilmem anlatabildim mi.

Kanal d çok büyük hata yapti . Ama zaten dizi güzel değildi ki

Güzel değil mi ?
- İyi bir İzleyici kitlesi vardı ama son 2-3 haftadır iyice düşüşe geçti, tabi toparlanabilirde.
Yani Keşanlı Ali Destanı dizisi bence toparlanabilir.

Kesanlin foxta yayinlanir Mi yahuu. bi kez kesanliyi kanal d kendisi cekiyor
))) Fox tv bende dizi tutmadi al sende tutsun mu diyecek. kanal d ne guzel eskiden tutmayan dizileri stara postalArdi. star i kendi coplugu yapmisti ama simdi gecti o gunler. mecbur sezon sonukadar yayinlayacak.
))) eli mahkum okadar reklamini yapti dizinin. yayindan kaldirirsa karizmasi çizulur
)))))

Son düzenleme:
Dun okan baygungen beyazin deyimiyle birakin turkiyeyi dunyada "top tweet" olmus ama sbt de ilk yuze bilem girememis. Okan agb sike var diyordu acaba simdi ne dusunuyordur
)))))

Dun okan baygungen beyazin deyimiyle birakin turkiyeyi dunyada "top tweet" olmus ama sbt de ilk yuze bilem girememis. Okan agb sike var diyordu acaba simdi ne dusunuyordur
)))))

internet dünyasıyla türkiye gündemi çok farklı aslında biz şimdi bu konuları paylaşıyoruzda okan diye birinin varlığından dahi haberdar olmayanlar var. top trend ne demek diye sokağa çık sor 100 kişiden 10 kişi bilecektir .. biz kendi dünyamızı yaşarken çok önemserken farklı farklı dünyalar, hayat görüşleri, farklı ilgi alanları,ve uğraşlar var.. onun için netten kim ne kadar bağırıp çağırmış pek kimsenin umrunda değil..

)))))

İyide TV8 kanalı, AGB ve SBTnin reyting sisteminde hiç yer almadı. Yani anlayacağın TV8 kanalının reytingleri ölçülmüyor yani bunu söylemek lazım. Ölçülüyor olsaydı, Okan Bayülgen'in programları kesinlikle listede olurdu.