işte bende diyorumki kaliteli filmler neden çakılıyor neden sevilmiyor kaliteli filmlere neden entel işi diyorsun kaliteli filmlerin çakılmasında starı neden suçluyorsun .. eğer kaliteli filmler çakılıyorsa sorun starda değil izleyicilerde diyorum .. benim anlatmak istediğimde bu..
senin tamm olarak ne istediğinide anlamadım fatmagül olsun muhteşem olsun öbgz olsun senaryosuyla işleniş şekliyle alay ediyorsun .. cnbc -e filmlerinide entel dantel işi tutmaz diye suçluyorsun peki sence nasıl filmler olmalı ..
amerikan yapımı dizileri takip eden sence neden entel oluyor film kaliteliyse herkes izler ..şu anda liseye giden çocukların çoğunluğu cnbc-e deki filmleri ezbere biliyor ve hiçbirinin entellikle alakası yok bunu nasıl izah ediyorsun..
ayrıca entel ikiye ayrılır.
1.entel=entellektüel: her konuyu araştıran bilgiye aç, saygılı, her görüşe hoşgörüyle yaklaşan tüm kültürleri kendi içinde değerlendiren, alay etmeyen,kitap okuyan bilimsel yayınları takip eden sosyal kültürel faaliyetler içinde bulunan kimseler...
2 entel: dantel olanlar: bunlarda ukala, okuduğu üç beş kitabı heryerde anlatan, halka uzak halkın beğenileriyle dalğa geçen ,genelde spor sayfalarını okumayan sporu küçümseyen, yerini ve ortamını bilmeden konuşan, kendini herkesten üstün gören paranoyak insanlarda entelin dantel grubunu oluşturuyor..
ben entellektüel değilim yeterince bilgi ve kültüre sahip değilim ama ben dantelde değilim kimseyle dalğa geçmem herkese saygı duyarım.....
cnbc-e filimlerinin kaliteli olduguna nasıl karar veriliyor. yarım saat denize bakmanın neresi kaliteli.. gerçi artık cnbc-e gişe filimlerini yayınlıyor neyse
enteli tırnak içinde kulanıyorum dedim. yoksa gerçek enetellektüellere lafım yok. yabancı dizi izleyerek kendi stadü atladıgını sananlara tırnak içinde entel diyorum
not: benim başklarıyla dalga geçtiğimi düşüyor olabilirsin. ben kimseyle dalga geçmiyorum dikkat edersen kendimle alakalı şeylerlede de