3 Kasım 2022 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Camdaki Kız | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Kaç yıl sonra bir FOX dizisi izleyelim dedik o da fos çıktı.

Camdaki Kız geçen sezonki kardeş dizilerinden daha iyi gidiyor sezon sonunu sorunsuz bir şekilde görür.

Aldatmak çok dengesiz gidiyor tek sezonluk iş olarak kalır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi düşmüş ama iyi gidiyor sezon sonunu sorunsuz bir şekilde görür bence.

Darmaduman'ı izlemiyorum ama fragmanlarına baktım bildiğimiz gençlik dizisi işte bu sene çok yapıldı ilgisini yitirdi ve kanalından kaybediyor zaten tutsa şaşardım.

Duy Beni diğer grupta da 0 reytingi görmüş tekrar koysa daha iyi

Balkan Ninnisi resmen boşa masraf

------

Valla gelicek gibi duruyor FOX'un diğer dizileri de fos çıkarsa

@Emre Ozansoy kıskanıyor yasak elmayı

Darmaduman'ın ilk bölüm reytingi ve tekrar reytingleri baya umut vermişti. Her ne kadar dijital dizi enerjisi verse de, ben açıkcası bu hafta 2 grupta 4.5-5 arası alır diyordum amma düşmüş. Fox'un bu sezon tek 4+ alan dizisi Yasak Elma resmen. Bu sezon sonu bitmeyecek bence, kanal bitirmez.

Aldatmak, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği gibi 4-6 arası reytinglerde sıkışıp kaldılar. Asla kestiremiyorum birkaç ay sonraki durumlarını.

Bu kadar dizi içinde totalde 1. olan Esra Erol'a tebrikler. Kadın resmen Kasım-Mart arası kış döneminde 5-7 arası ve bazen daha yüksek reytingle reyting listesini kasıp kavuruyor. Yine Ocak-Şubatda 7+ falan alır kesin.

Yasak Elma 5,50 alıyor

Reactions: Ahmed
Reactions: cookies
Reactions: cookies