3 Kasım 2022 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Camdaki Kız | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,363
Puanı
860
reyting-sonuclari-fav10-jpg.117547

screenshot-1-ZriT.jpg

reyting-son-2-jpg.117891

------

DARMADUMAN'ıma baktım yükselir inşallah çok. :love1:

Ayrıca FOX'umun sabah ve gündüz kuşağı artar inşallah. :bhr:

Aldatmak (7. Bölüm)
Total: 5.37 (2)
AB: 4.58 (2)
ABC1: 5.15 (4)

Camdaki Kız (55. Bölüm)
Total: 4.83 (3)
AB: 5.69 (1)
ABC1: 6.19 (1)

Gelsin Hayat Bildiği Gibi (16. Bölüm)
Total: 4,73 (4)
AB: 4.24 (4)
ABC1: 5.63 (2)

Darmaduman (2. Bölüm)
Total: 2.68 (14)
AB: 2.63 (13)
ABC1: 2.84 (14)

Duy Beni (18. Bölüm)
Total: 1.40 (22)
AB: 0.42 (79)
ABC1: 0.82 (40)

Balkan Ninnisi (18. Bölüm)
Total: 1.46 (26)
AB: 1.12 (25)
ABC1: 1.45 (22)

Kaynak: Dizi Analiz

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Darmaduman oranları çok kötü. Tutar demiştim ancak yazık olacak diziye. Bu yeni sezon yeni diziler için kötü oldu. Reyting sistemi acilen değişmeli.

O kadar emek var komik değil hiç. Ayrıca evet dizi çok güzel ama reyting sistemi tuhaf uzun zamandır zaten bunu herkes biliyor. 😉
Her dizide emek var, hangi dizi emeksiz ki? Manasız bir söz.

Senaryosu, kadrosu, konusu iyi olan iş her zaman hak ettiğini alır, alıyor görüyoruz.
Demek ki iyi bir iş değil, fox bu sezon güzel işler seçemedi yapacak bir şey yok. Kabullenmeliyiz.

Yasak elma 7. sezonuyla fox tvde :Z @EmreCan @Emre Ozansoy @xemrexxx @Angelica @Alos @cokiyitvci :A
------

Darmaduman oranları çok kötü. Tutar demiştim ancak yazık olacak diziye. Bu yeni sezon yeni diziler için kötü oldu. Reyting sistemi acilen değişmeli.
Darmaduman rezalet dizi çünkü.Oyuncular yeteneksiz senaryo kötü bi de dizide ses sorunu vardı.
------

Her dizide emek var, hangi dizi emeksiz ki? Manasız bir söz.

Senaryosu, kadrosu, konusu iyi olan iş her zaman hak ettiğini alır, alıyor görüyoruz.
Demek ki iyi bir iş değil, fox bu sezon güzel işler seçemedi yapacak bir şey yok. Kabullenmeliyiz.
Darmadumanın ne senaryosu ne kadrosu ne konusu iyi cnm :A

• İlginç
Reactions: cookies
Eksikleri ve havada kalan bazı tarafları olmasına rağmen Darmaduman'ın bu reytingleri hak ettiğini düşünmüyorum. Özellikle aile aksı, baba-oğul ilişkileri güzel işleniyor ve sırf bu nedenle ekranda kalsın istiyorum. Gençlik dizisi diye önümüze konulan zorbalıklı, cinayetli işlerden daha düzgün olmasına rağmen maalesef yeterince sağlam bir temel atamamanın kurbanı olacak gibi. :(

Duy Beni'den final haberi gelmesi için ne bekleniyor anlamak zor. Yurt dışı için 26'ya tamamlama gibi bir düşünceleri varsa hiç zahmet etmesinler bu dizi için boşu boşuna yer işgal etmeye değmez.

Üniversite gençlik dizisi Darmaduman tutulmuyor artık.Darma dumanda uyarlama dizi zaten